OFICINA JOVE DEL MARESME
Plaça Miquel Biada, 5
Mataró 08301
De dilluns a divendres de 17h a 20h, dimecres de 10h a 14h i de 17h a 20h dissabtes de 9h a 14h
93 798 96 49
Servicios

Equipaments juvenils a Mataró

 

Servei de Telecentre

El Telecentre és un servei d’accés públic i gratuït a Internet adreçat de manera prioritària a les persones joves de 12 a 35 anys que vulguin connectar-se a la xarxa per buscar informació, cercar feina o realitzar treballs o gestions. El servei permet navegar en sessions de 2 hores de durada com a màxim al mateix ordinador, amb un límit de 24 hores al mes.

Horari
De dilluns a divendres de 17 a 20 h.
Dissabtes de 9 a 14 h.

Ubicació
Centre Cívic Cabot i Barba
Plaça de Miquel Biada, 5
08301 – Mataró
Tel. 93 798 96 49
maresme@oficinajove.cat

Requisits d’accés
Per poder fer ús del servei de Telecentre cal donar-se d’alta com a usuari/a presentant el DNI, NIE, passaport o carnet de conduir. En cas dels menors d’edat, és necessari lliurar de forma complementària una autorització signada pel pare, mare o tutor/a legal, acompanyada d’una fotocòpia del seu document d’identitat.

Reserva de terminals
Es recomana reservar de forma anticipada el terminal de consulta per a assegurar-ne la disponibilitat. Les reserves es poden fer amb una antelació màxima de 8 dies i de quatre maneres diferents:

• De forma virtual, a la pàgina de reserves.
• De forma presencial, a l’ordinador de reserves del Telecentre.
• De forma presencial, durant la sessió al Telecentre (des del mateix terminal de consulta).
• De forma telefònica, trucant al Telèfon d’Atenció Ciutadana 010.

L’ordinador reservat ho estarà des de 10 minuts abans de l’hora reservada (només en el cas d’estar lliure) i fins 15 minuts després. Passats aquests 15 minuts l’ordinador quedarà lliure i l’hora es restarà del crèdit de l’usuari/a.

A més dels terminals del Telecentre també es poden fer servir i reservar els ordinadors situats als següents centres cívics:

Centre Cívic Cirera
Centre Cívic Molins
Centre Cívic Rocafonda-El Palau
Centre Cívic Pla d'en Boet
 

                         

 

 

Xarxa d'Espais Joves a Mataró

La Xarxa d’Espais Joves és l’eina a partir de la qual l’Ajuntament de Mataró implementa les polítiques de joventut al territori, oferint un ventall de serveis als i les joves de forma descentralitzada. Mataró compta amb una Xarxa de 4 espais joves ubicats als barris de Cerdanyola, Rocafonda-El Palau, La Llàntia i Pla d’en Boet, que esdevenen equipaments de proximitat per a totes les persones joves de la ciutat.

Els Espais Joves són serveis municipals gratuïts adreçats a totes les persones d’entre 12 i 25 anys. Mitjançant un espai relacional, el suport a l’estudi i la dinamització socioeducativa, promouen la plena ciutadania i la igualtat d’oportunitats dels i les joves, esdevenen un altaveu de les seves iniciatives i opinions, i en promouen el seu desenvolupament personal integral.

Ofereixen nombrosos serveis específics (espai de trobada, suport a l’estudi, espais multimèdia, sales de joc i de formació) i una programació trimestral d’activitats (tallers, xerrades, assemblees, tornejos, sortides...) que es duen a terme a partir de la participació dels i les joves, i que en fomenten la seva autonomia i vinculació comunitària.

També funcionen com a serveis d’informació juvenil descentralitzats i proporcionen informació de qualsevol àmbit a les persones joves que ho necessitin. L'objectiu és facilitar al màxim l'accés a la informació, amb especial atenció a l’àmbit educatiu i ocupacional, per tal de garantir una millor presa de decisions, fer possible que les persones joves puguin desenvolupar el seu propi projecte de vida i afavorir la igualtat d'oportunitats.

Més enllà de la programació trimestral d’activitats, des de la Xarxa d’Espais Joves es desenvolupen diversos projectes de forma coordinada amb altres serveis municipals i entitats de la ciutat, que tenen com a objectiu el suport a l’estudi i la intervenció socioeducativa en clau comunitària.

Horari
De dimarts a dissabte, de 16.00 a 20.30h.
Podeu conèixer els horaris detallats de la programació aquí

Requisits d’accés
Per a poder accedir al servei i a les activitats cal tenir entre 12 i 25 anys i realitzar una inscripció prèvia a qualsevol dels quatre Espais Joves de la xarxa.

La inscripció té vigència per a tot el curs escolar, es pot realitzar qualsevol dia de funcionament del servei i per als/les menors d’edat cal que es realitzi amb l’acompanyament del pare, mare o tutor/a legal. Totes les activitats de la programació de la Xarxa d’Espais Joves són gratuïtes.

Espai Jove Cerdanyola
Pg. de Ramon Berenguer III, 82-84
MAPA
Tel. 636 436 467
ej.cerdanyola@ajmataro.cat

Espai Jove Rocafonda–El Palau
Pablo Ruiz Picasso, 30
MAPA
Tel. 93 790 22 41
ej.rocafondaelpalau@ajmataro.cat

Espai Jove La Llàntia
Teià, 7
MAPA
Tel. 93 702 37 22
ej.lallantia@ajmataro.cat

Espai Jove Pla d’en Boet
Avinguda de Francesc Macià, 103 (antic Centre Cívic)
MAPA
Tel. 93 702 20 84
ej.pladenboet@ajmataro.cat

                        Resultado de imagen de espais joves mataro