OFICINA JOVE DEL MARESME
Plaça Miquel Biada, 5
Mataró 08301
De dilluns a divendres de 17h a 20h, dimecres de 10h a 14h i de 17h a 20h dissabtes de 9h a 14h
93 798 96 49
Servicios

Formació no reglada

 

No saps que fer en el teu temps lliure? T'agradaria aprendre coses noves? Coneixes què pots fer com a formació complementària? Dóna un cop d'ull a l'educació no reglada i troba cursos, tallers, ensenyaments complementaris perquè puguis gaudir del temps lliure!

 

Idiomes

L'ensenyament d'idiomes compta amb l'Escola Oficial d'Idiomes, on gestionen diversos nivells d'aprenentatge i certificats oficials i els Centres de Normalització Lingüística, que ofereixen cursos de català de diferents nivells. A més, hi ha els Centres de Formació d'Adults, on també s'imparteix català, castellà i anglès.

- Ensenyament d'idiomes a Catalunya

- Escola Oficial d'Idiomes Maresme

- Centre de Normalització Lingüística

- Centres de Formació d'Adults

- Òmnium Cultural

 

Formació musical i arts escèniques

A la ciutat de Mataró hi ha l'Escola de Municipal de Música, adreçada a totes les edats i que gestiona diverses activitats i projectes, i l'Escola Municipal de Teatre, que inclou l'Aula de Teatre on s'imparteixen cursos i tallers per a totes les edats i de diverses disciplines artístiques (teatre, dansa...).

- Escola Municipal de Música de Mataró

- Escola Municipal de Teatre de Mataró (Aula de Teatre)

 

 

Formació permanent

Respecte a  la formació permanent, la ciutat compta amb un centre: Tres Roques. Aquest ofereix una programació dividida per trimestres on s'inclouen diversos cursos i tallers de diferents àmbits com: els idiomes, la cuina, el cinema, la fotografia...

- Centre de Formació Tres Roques

 

Xarxa d'Espais Joves de Mataró

L'educació en el lleure compta amb una xarxa d'Espais Joves a tota la ciutat, es troben presents en diferents barris de la ciutat, en l'actualitat hi ha 4 espais que acullen a joves per a realitzar diferents activitats i tallers.

- Espais Joves de Mataró

 

Educació en el lleure

Des de l'Oficina Jove del Maresme es programa una oferta anual de cursos en l'àmbit del lleure, està adreçat a aquelles persones que vulguin dedicar-se a activitats del lleure tant d'infants com de joves.

- Informació sobre l'Educació en el Lleure

- Formació en el lleure a Mataró
 

Sales d'estudi

L'Ajuntament de Mataró proporciona als estudiants una aula d'estudi durant tot l'any. L'aula es troba al Centre Civíc Pla d'En Boet (c. Juan Sebastián Elcano, 6) i compta amb les adaptacions necessàries per a poder estudiar (climatització, accés a wifi...). A més, en els períodes d'exàmens (gener-febrer, agost-setembre i maig-juny) l'oferta d'aules s'amplia a tota la ciutat.

- Aules d'estudi