OFICINA JOVE DEL BAIX CAMP
C. Castellvell, 24 (Casal de joves La Palma)
Reus 43202
De dimarts a divendres de 10:00h a 14:00h i dilluns i dijous de 16:30h a 19:00h
977 01 02 68
Servicios

Servei de Treball i Emprenedoria

 

El Servei de Treball i Emprenedoria té l’objectiu general de millorar l’ocupació juvenil i, en concret, facilitar l’accés dels i les joves del Baix Camp al món del treball, aconseguir la seva inserció laboral i vetllar per les seves condicions laborals mitjançant els recursos tècnics i humans disponibles en l’Oficina Jove.

Des d’aquest servei s’assessora i informa als joves (de 16 a 35 anys) en totes aquelles qüestions relacionades amb el món laboral i l’autoocupació. Consisteix en donar resposta a tots els dubtes que puguin sorgir als joves en la relació laboral; els proporciona orientació laboral i acadèmica; els acompanya en la recerca de feina; i facilita la posada en marxa de nous projectes empresarials.

 

  Servei de treball  
Horari

 Dimarts a Divendres de 10 a 14h 

Dilluns, Dimecres i Dijous de 16:30 a 19h 

Dilluns a Divendres de 10 a 14h (Horari estiu)

 

                              

 

Contacte  treball.baixcamp@oficinajove.cat  

 

Prém aquí per enviar-nos la teva consulta o demanar hora.

 

Serveis que s’ofereixen

Orientació sociolaboral.

Valoració de CV’s i cartes de presentació, avaluació dels canals i tècniques de recerca utilitzades, simulació d’entrevistes, assessorament en temes jurídics relacionats amb contractes, nòmines, acomiadaments,...


Orientació acadèmica.
Proporcionar orientació acadèmica a aquells joves que no saben què estudiar o bé que no saben com millorar les seves competències per accedir a un determinat lloc de treball.


Intermediació en el mercat de treball.
Informació sobre llocs de treball vacants a través d’un mailing als usuaris registrats, així com una cartellera a l’oficina on es poden consultar aquestes ofertes.


Orientació jurídico-laboral.
Proporcionar informació i orientació relacionada amb el treball: drets i deures, nòmina, acomiadaments, condicions de treball, etc...


Tauler d'anuncis de l'OJ Baix Camp.
El tauler d'anucis és una pàgina web on podràs penjar ofertes de treball i demandes de treball o ofereir els teus serveis. El servei d'aquesta web és totalment gratuït.

Accedeix al Tauler d'anuncis de l'Oficina Jove Baix Camp prement aquí.