L’IDEAL - OFICINA JOVE DE LA GARROTXA
Plaça Clarà, 6 – 2n pis
Olot 17800
Dilluns i divendres de 10:00h a 13:00h i de 16:00h a 20:00h, dimarts, dimecres, dijous i dissabte de 16:00h a 20:00h.
972 28 01 44
Servicios

Noticias

PRIMER CONCURS LITERARI PER A JOVES CONTRA LA DISCRIMINACIÓ DE GÈNERE.

L’IDEAL–OJG, en col·laboració amb el Consorci de Normalització Lingüística de la Garrotxa i la Biblioteca Marià Vayreda d’Olot, organitza el primer concurs literari per a joves de 12 a 30 anys contra la discriminació de gènere.

TALLER HIFT A L'IDEAL-OFICINA JOVE DE LA GARROTXA

L'IDEAL-OJG, amb la col·laboració de C-ACTIU, ofereix un taller per començar a aprendre què és això de l'entrenament funcional d'alta intensitat.

CONVOCATS ELS PREMIS JOVES I MÉS!

Amb l'objectiu de reconèixer l'esforç personal, l'IME i l'Ajuntament d'Olot convoquen, des de fa 5 anys, aquest premi. Des d'ara fins al 6 maig podeu presentar la vostra candidatura!

JA TENIM LA PROGRAMACIÓ DELS MESOS ABRIL-MAIG-JUNY!

Les inscripcions ja es poden formalitzar al mateix IDEAL-OJG i les activitats començaran entre la segona i la tercera setmana d'abril.

S'OBREN LES INSCRIPCIONS PELS CAMPS DE TREBALL D'AQUEST ESTIU

El programa de camps de treball, adreçat a joves de 14 a 29 anys, inclou els camps de treball a Catalunya, els camps de treball a la resta de l’Estat i els camps de treball internacionals.

L’IDEAL – OFICINA JOVE DE LA GARROTXA ESTÀ DE MODA!.

El proper divendres, 18 de març, a l'IDEAL-OJG, a les 6h de la tarda, en Joel Gonzàlez, un jove olotí que estudia disseny de moda, realitzarà una xerrada per analitzar com es vesteixen els joves i les tendències que segueixen.