L’IDEAL - OFICINA JOVE DE LA GARROTXA
Plaça Clarà, 6 – 2n pis
Olot 17800
Dilluns i divendres de 10:00h a 13:00h i de 16:00h a 20:00h, dimarts, dimecres, dijous i dissabte de 16:00h a 20:00h.
972 28 01 44
Servicios

Noticias

XERRADA INFORMATIVA SOBRE GARANTIA JUVENIL

L'Ideal - Oficina Jove de la Garrotxa organitza una xerrada per explicar què és la garantia juvenil i informar de les oportunitats reals que ofereix el projecte a la comarca.

COLÒNIES PER A JOVES LGTBI

Aquest any es portarà a terme la segona edició del projecte OASIS, colònies d’estiu per adolescents LGTB, que tindran lloc a l’alberg Mare de Déu de Montserrat de Barcelona, del 5 al 10 de juliol de 2016.

INSCRIPCIONS OBERTES ALS CAMPS DE TREBALL DE LA GENERALITAT

Un any més, la Direcció General de Joventut continua organitzant camps de treball com a activitat idònia per als i les joves -atenent al component social, a l’intercanvi cultural que es propicia i a la relació amb l’entorn local-, i aposta per la millora qualitativa dels projectes.

PRIMER CONCURS LITERARI PER A JOVES CONTRA LA DISCRIMINACIÓ DE GÈNERE.

L’IDEAL–OJG, en col·laboració amb el Consorci de Normalització Lingüística de la Garrotxa i la Biblioteca Marià Vayreda d’Olot, organitza el primer concurs literari per a joves de 12 a 30 anys contra la discriminació de gènere.

TALLER HIFT A L'IDEAL-OFICINA JOVE DE LA GARROTXA

L'IDEAL-OJG, amb la col·laboració de C-ACTIU, ofereix un taller per començar a aprendre què és això de l'entrenament funcional d'alta intensitat.

CONVOCATS ELS PREMIS JOVES I MÉS!

Amb l'objectiu de reconèixer l'esforç personal, l'IME i l'Ajuntament d'Olot convoquen, des de fa 5 anys, aquest premi. Des d'ara fins al 6 maig podeu presentar la vostra candidatura!