YES, WE CAMP!

OFICINA JOVE DEL MARESME 2019 Marzo 12
Arriba la temporada dels camps de treball per a la transformació social al Servei Civil Internacional!
Un any més arriba la temporada dels camps de treball a l'SCI! Es tracta, com sabeu, de projectes de voluntariat internacional que tenen lloc arreu del món i que són acollits per organitzacions locals transformadores..
 
Pots trobar projectes durant tot l'any (no hi ha data d'inscripció), però és ara al mes de març quan comencen a aparèixer el major nombre de projectes a la base de dades. No esperis més i cerca el teu!!
 
Per celebrar una nova temporada de camps, l'SCI us vol convidar a l'activitat que faran el proper dimecres 13 de març a Barcelona: el YES, WE CAMP!, on voluntàries d'altres anys explicaran la seva experiència i aprofitaran per resoldre dubtes i explicar tot el que necessites saber sobre els camps!
 
Si tu ja has fet camps i vols venir a explicar la teva experiència, només cal que responguis aquest correu. I si vols conèixer les condicions, característiques i passos a seguir, consulta el web.
 
Comentaris
Actualmente no hay comentarios!

Escribe te comentario:

=

Otras noticias

Otras noticias

Xerrada voluntariat a l'estiu

Dimarts 26/03 a les 17.30h al Cafè del Mar de Mataró.

V Jornada ILUDO a Mataró

Torna la jornada lúdica ILUDO que organitza l'Associació Juvenil Club de Rol Banshee Errante!

Joves Voluntàris/es Trailwalker 2019

Ets jove. Vols fer de voluntari/a? Vine a donar un cop de mà si us plau! Et necessitem!

Qüestionari per al Pla Comarcal de Joventut 2020-24

El pla comarcal de joventut és un document que serveix per guiar les polítiques de joventut que tindran lloc a la comarca en els pròxims quatre anys. ...

Concurs d'Articles sobre la UE

XII EDICIÓ DEL CONCURS D'ARTICLES SOBRE LA UNIÓ EUROPEA Escriu un article amb la temàtica de les eleccions europees, i guanyar un viatge de periodistes ...