YES, WE CAMP!

OFICINA JOVE DEL MARESME 2019 Marzo 12
Arriba la temporada dels camps de treball per a la transformació social al Servei Civil Internacional!
Un any més arriba la temporada dels camps de treball a l'SCI! Es tracta, com sabeu, de projectes de voluntariat internacional que tenen lloc arreu del món i que són acollits per organitzacions locals transformadores..
 
Pots trobar projectes durant tot l'any (no hi ha data d'inscripció), però és ara al mes de març quan comencen a aparèixer el major nombre de projectes a la base de dades. No esperis més i cerca el teu!!
 
Per celebrar una nova temporada de camps, l'SCI us vol convidar a l'activitat que faran el proper dimecres 13 de març a Barcelona: el YES, WE CAMP!, on voluntàries d'altres anys explicaran la seva experiència i aprofitaran per resoldre dubtes i explicar tot el que necessites saber sobre els camps!
 
Si tu ja has fet camps i vols venir a explicar la teva experiència, només cal que responguis aquest correu. I si vols conèixer les condicions, característiques i passos a seguir, consulta el web.
 
Comentaris
Actualmente no hay comentarios!

Escribe te comentario:

=

Otras noticias

Otras noticias

L'OFICINA JOVE DEL BAIX CAMP PARTICIPARÀ A LA JORNADA DE L'OCUPACIÓ JUVENIL ORGANITZADA PER LA CAMBRA DE COMERÇ DE REUS.

La Fira de l’ocupació PICE busca relacionar els joves amb el teixit empresarial i experts en orientació ocupacional. Dirigit a joves de 16 a 29 anys. ...

Cursos d'Autodefensa Feminista a Mataró

La secció d’Igualtat de l’Ajuntament de Mataró organitza dos cursos d’Autofensa Feminista per a dones aquest juliol.

Curs de carretons elevadors al Consell Comarcal del Priorat

Nova edició del curs de carretons elevadors aquest mes de juny de 2019. No deixis passar aquesta oportunitat de formar-te per aconseguir un lloc de treball. ...

El Consell Comarcal del Priorat presenta un projecte contra les agressions sexistes

El Servei de Joventut i el Servei d’Informació i Atenció a les Dones, tots dos dependents del Consell Comarcal del Priorat, han endegat un projecte ...