Viu un estiu diferent!

OFICINA JOVE DEL MARESME 2019 Marzo 09
T'agradaria passar l'estiu fent un voluntariat a l'estranger? Vine a la xerrada sobre voluntariat internacional el proper 26 de març a Mataró!
Des de l'Oficina Jove del Maresme i el Servei de Mobilitat Internacional Jove del Maresme hem organitzat una xerrada sobre voluntariat internacional. Viu un estiu diferent! que es durà a terme el proper 26 de març a les 17.30h al Cafè del Mar (Mataró).
 
A la xerrada hi participaran 5 entitats que treballen l'internacionalisme des del voluntariat: Societat Civil Internacional, Fundació Catalunya voluntària, Al Karia, Associació Catalana per la Pau i COCAT, que presentaran el seus projectes per tal d'oferir diverses oportunitats per aquest estiu.
 
Has pensat mai en fer estades solidàries, camps de treball, intercanvis juvenils o brigades solidàries? No ho dubtis, vine i informa't!
 
Confirma la teva assistència a la xerrada a través d'aquest formulari:  http://bit.ly/voluntariatestiu
 
Comentaris
Actualmente no hay comentarios!

Escribe te comentario:

=

Otras noticias

Otras noticias

L'OFICINA JOVE DEL BAIX CAMP PARTICIPARÀ A LA JORNADA DE L'OCUPACIÓ JUVENIL ORGANITZADA PER LA CAMBRA DE COMERÇ DE REUS.

La Fira de l’ocupació PICE busca relacionar els joves amb el teixit empresarial i experts en orientació ocupacional. Dirigit a joves de 16 a 29 anys. ...

Cursos d'Autodefensa Feminista a Mataró

La secció d’Igualtat de l’Ajuntament de Mataró organitza dos cursos d’Autofensa Feminista per a dones aquest juliol.

Curs de carretons elevadors al Consell Comarcal del Priorat

Nova edició del curs de carretons elevadors aquest mes de juny de 2019. No deixis passar aquesta oportunitat de formar-te per aconseguir un lloc de treball. ...

El Consell Comarcal del Priorat presenta un projecte contra les agressions sexistes

El Servei de Joventut i el Servei d’Informació i Atenció a les Dones, tots dos dependents del Consell Comarcal del Priorat, han endegat un projecte ...