VACANCES EN FAMÍLIA 2017

Nactional 2017 Enero 31
Un any més el programa 'Vacances en família' inicia la temporada 2017 amb la primera convocatòria, oferint torns d'estada des del mes de març fins a finals del mes d'agost.

El període de preinscripcions s'iniciarà el dia 16 de gener a partir de les 12:00 h del mig dia i podreu efectuar la vostra preinscripció fins al dia 6 de febrer a les 12:00 h del migdia. 

Les famílies interessades podreu optar a una estada de 'Vacances en família' en els caps de setmana des del mes de març fins al mes de juny, a estades d'estiu de 3 i 7 nits als mesos de juliol i agost i com és habitual, el programa també ofereix estades per als ponts principals de l'any: la Setmana Santa (repartida en 2 torns d’estada), el pont de l’1 de maig i el pont del 5 de juny. 

En cas que preferiu gaudir d'una estada entre els mesos de setembre i febrer de 2018, des del 22 de maig al 12 de juny s'obrirà el període de preinscripcions per a la segona convocatòria, que ofereix estades durant tots els caps de setmana, el pont de la Diada, el pont d'octubre i el pont de desembre. 

Tota la informació sobre el programa, els albergs participants i els torns d'estada, la trobareu en el llibret en format digital que us podeu descarregar en aquest enllaç

Font: Jove.cat

Comentaris
Actualmente no hay comentarios!

Escribe te comentario:

=

Otras noticias

Otras noticias

Sant Joan a Mataró 2017

Celebra Sant Joan divendres 23 de juny a partir de les 18.30 h amb la Flama del Canigó i celebrant les revetlles amb sopars populars a diferents espais ...

Sortida "Scape Room"

A Can Martinet han organitzat una sortida sota el nom "Scape Room" el proper dissabte 10 de juny a Barcelona

S'obren les inscripcions per als cursos de lleure d'estiu 2017

L'Oficina Jove del Maresme - Sidral ha programat els pròxims cursos de lleure. Les inscripcions ja estan obertes!

Inscripcions obertes al taller d'andròmines

Can Martinet organitza aquest taller per a construir la teva andròmina i participar a la Festa Major de Cabrera de Mar

Autocars de Patum 2017

L’Oficina Jove del Berguedà i les regidories de Joventut de diversos municipis organitzen, un any més, els autocars de Patum.