Torna Time to move 2019!

L’Oficina jove de l’Alt Urgell es suma a la iniciativa emblemàtica d'Eurodesk "Time to Move" per tal de donar a conèixer a les persones joves de la comarca les oportunitats de programes internacionals que estan al seu abast de voluntariat, pràctiques,etc.

En aquest sentit, l'Oficina Jove de l'Alt Urgell ha programat les següents activitat a la seu d’Urgell dedicades a la mobilitat per a joves a Europa:

16/10/2019 i 30/10/2019. Cafè dels Idiomes. Eco la Devesa. 19.00h

El Cafè dels idiomes és un espai informal en el què persones es reuneixen per mantenir una conversa en un altre idioma. Va ser una iniciativa sorgida al 2013 per les voluntàries europees que hi havia a l’Oficina Jove, i que s’ha mantingut més enllà per persones de l’Alt Urgell.

Aprofitant que l’Oficina jove torna a acollir aquest mes d’octubre persones voluntàries internacionals, la sessió del dia 16/10 estarà enfocada a la seva coneixença: Nicolàs, d’Alemanya, Geoffrey de França, i enguany com a novetat tindrem a la Leticia, de Màlaga. El dia 23/10 a la sessió s’inclourà el joc de taula “Time to move” en anglès,  per descobrir oportunitats a l’estranger.

16/10, 23/10 i 30/10. Cinema en versió original. Gratuït. Cine Guiu. 20.30h

Amb la idea de donar a conèixer l’experiència de fer un Erasmus a través de la gran pantalla, s’han programat 3 sessions de cinema:

16/10.

20.30: Projecció “El meu camí pels Pirineus” realitzat per les qui van ser voluntàries europees a l’Oficina Jove: Dasha i Marie. Seguidament, la Dasha Lavrinenko, que actualment viu a la Seu, explicarà la seva experiència de voluntariat.

21.00: “l’Auberge espagnole”, de Cédric Klapisch (una casa de locos) VOSE. Xavier és un estudiant d’econòmiques francès que decideix fer un Erasmus a Barcelona; allà conviu amb 7 estudiants d’altres països, barrejant-se cultures, idiomes i personalitats..

23/10

20.30: “ Nueva vida en Nueva York”, tercera part de la pel·lícula L’Auberge espagnole, on narra la vida de Xavier anys més tard, amb un ritme de vida molt diferent al què va viure d’Erasmus, on es veu l’evolució del personatge, i com sempre té present el què va viure a Barcelona.

 

30/10

20:30 “Julia Ist” d’Elena Martin, explica la història de Júlia, estudiante de arquitectura que amb  21 anys decideix anar a estudiar a Berlín, un repte que l’ajudarà a conèixer-se a si mateixa.

19/10: Gimcana per descobrir oportunitats per anar a l’estranger de franc!

11.00: El tret de sortida es farà a l’Oficina Jove de l’Alt Urgell, però la gimcana es durà a terme per tota la ciutat. Qualsevol jove major de 16 anys podrà participar. Les entitats organitzadores de la gimcana, a més de l’Oficina Jove, són: Pirineus Creatius, Escola Oficial d’Idiomes, Associació Alba (Tàrrega)  i Associació Vibria intercultural ( Terrassa), les quals també portaran persones voluntàries internacionals per dinamitzar les proves...!

En finalitzar, es farà un pica pica internacional de recompensa!

Concurs Samarretes. Aconsegueix viatjar gratuïtament per Europa!!

A més, pots participar en el concurs de disseny de samarreta Time to move! Si tens entre 13 i 30 anys, dissenya una samarreta que representi el millor esperit de la campanya, i guanya un bitllet Interrail per Europa Global Pass que es pot fer servir durant 7 dies en un mes. També es pot guanyar una maleta de viatge Eastpak, o motxilles Eastpak. Més informació: https://contest.eurodesk.eu/

 

Informació general de la campanya: https://www.google.com/search?q=time+to+move+2019&rlz=1C1GCEU_caES821ES821&oq=time+to+move+2019&aqs=chrome..69i57j0l2j69i61l3.11591j0j7&sourceid=chrome&ie=UTF-8

 

Comentaris
Hello I have a question, I want to order a item from your webshop. but i can not find it anymore on your site, it looks like this picture on this site http://item.pictures/raincoat Mail me if you are going to sell it again. I'll wait. Yours truly "Sent from my iPhone"
Margo Eklund
16/10/2019

Escribe te comentario:

=

Otras noticias

Otras noticias

XERRADA: AJUDES I ACCES A L'HABITATGE PÚBLIC

Quins ajuts hi ha? En aquesta xerrada podreu conèixer els ajuts en matèria d’habitatge i com es poden sol·licitar.

TALLER: DESPERTADOR D'INQUIETUDS

Quines són les teves motivacions i els teus reptes? Com afrontar-los? T’agradaria descobrir quines són les teves motivacions, interessos, reptes... ...

TALLER DE MÀRQUETING DIGITAL

Tens alguna idea de negoci o t'agradaria formar-te en comunicació i màrqueting digital?

OFICINA JOVE DE L'ALT URGELL 19 Noviembre 2019

Tallers 25N: Autodefensa feminista / Feminisme per a homes en re-construcció

Dia internacional per a l eliminació de la violència masclista Divendres 22 de novembre, 18 a 21h La Seu d'Urgell

OFICINA JOVE DE L'ALT URGELL 18 Noviembre 2019

Tallers Moneo - Educació familiar durant l'adolescència

El Pla de Sant Tirs 18 i 25 de novembre, de 19 a 20.30h Adreçat s a famílies amb fills i filles adolescents