Taller de rimes urbanes a l'Oficina Jove Garraf

OFICINA JOVE GARRAF 2018 Octubre 04
Si t'agrada el rap, vine a inscriure't, les places són limitades!

Dins del programa de formació i empoderament de les persones joves "ÈXIT, obrint portes" de la Regidoria de Joventut juntament amb l'Oficina Jove Garraf, s'ofereix un Taller de rimes urbanes adreçat a joves d’entre 14 i 18 anys que els agradi el rap i que vulguin aprendre a millorar els seus versos, les rimes, aprenent nocions de rap, mescles, música i bases. El taller anirà a càrrec de Pol Bassols.

L’any passat es va fer la primera edició d’aquest taller i va ser tot un èxit, els integrants van gravar un videoclip, es van presentar a un concurs convocat per l’ICIP, i el van guanyar! 

Si estàs interessat/ada en fer el taller, pots venir a inscriure’t directament a l’Oficina Jove Garraf. És un taller gratuït, amb places limitades. Important: si ets menor d’edat has de venir acompanyat/da d’una persona adulta que estigui al càrrec teu per fer la inscripció.

El taller es desenvoluparà al novembre i desembre, amb un total de 8 sessions que culminarà amb la gravació d’un videoclip.

Les dates són: 8, 15, 22 i 29 de novembre i 4, 11, 13 i 18 de desembre, totes les sessions seran en horari de 17 a 19 h, a la sala polivalent de l’Oficina Jove Garraf, a la Rasa del Miquelet, 16.

 

Aquí podeu veure el vídeo dels guanyadors del Concurs Hip-Hop per la pau de l'ICIP: Gritando al mundo

Comentaris
Actualmente no hay comentarios!

Escribe te comentario:

=

Otras noticias

Otras noticias
OFICINA JOVE DE L'ALT URGELL 17 Diciembre 2018

Taller Valora't per a trobar la millor feina !

Tindrà lloc el dimecres 19 de desembre, de 10 a 12 hores, a l’Oficina Jove de l’Alt Urgell. Les places són limitades!

Quasi 200 persones a les conferències de la Marató de TV3

Els pobles on s’ha realitzat són: Barberà de la Conca, l’Espluga de Francolí, Montblanc, Santa Coloma de Queralt, Sarral, Rocafort de Queralt, ...

Solivella portarà un escape room per Nadal

L’Ajuntament de Solivella en col•laboració amb l’Oficina Jove de la Conca de Barberà organitzarà un escape room per a joves en el marc del programa ...

Horaris de Nadal 2018

En aquestes dates tan assenyalades, l'equip de l'Oficina Jove de Calàbria us atendrem en el següent horari...