Taller de rimes urbanes a l'Oficina Jove Garraf

OFICINA JOVE GARRAF 2018 Octubre 04
Si t'agrada el rap, vine a inscriure't, les places són limitades!

Dins del programa de formació i empoderament de les persones joves "ÈXIT, obrint portes" de la Regidoria de Joventut juntament amb l'Oficina Jove Garraf, s'ofereix un Taller de rimes urbanes adreçat a joves d’entre 14 i 18 anys que els agradi el rap i que vulguin aprendre a millorar els seus versos, les rimes, aprenent nocions de rap, mescles, música i bases. El taller anirà a càrrec de Pol Bassols.

L’any passat es va fer la primera edició d’aquest taller i va ser tot un èxit, els integrants van gravar un videoclip, es van presentar a un concurs convocat per l’ICIP, i el van guanyar! 

Si estàs interessat/ada en fer el taller, pots venir a inscriure’t directament a l’Oficina Jove Garraf. És un taller gratuït, amb places limitades. Important: si ets menor d’edat has de venir acompanyat/da d’una persona adulta que estigui al càrrec teu per fer la inscripció.

El taller es desenvoluparà al novembre i desembre, amb un total de 8 sessions que culminarà amb la gravació d’un videoclip.

Les dates són: 8, 15, 22 i 29 de novembre i 4, 11, 13 i 18 de desembre, totes les sessions seran en horari de 17 a 19 h, a la sala polivalent de l’Oficina Jove Garraf, a la Rasa del Miquelet, 16.

 

Aquí podeu veure el vídeo dels guanyadors del Concurs Hip-Hop per la pau de l'ICIP: Gritando al mundo

Comentaris
Actualmente no hay comentarios!

Escribe te comentario:

=

Otras noticias

Otras noticias
OFICINA JOVE GARRAF 11 Octubre 2018

Curs de monitor/a de lleure intensiu hivern

A l'Oficina Jove Garraf

OFICINA JOVE DEL PRIORAT 10 Octubre 2018

Sessió: Oportunitats laborals a les comarques d'interior

El proper 18 d'octubre, a partir de les 17h, teniu una cita a l'espai Kesse de Tarragona. L'Oficina Jove del Priorat us convida a participar a la Jornada: ...

OFICINA JOVE GARRAF 09 Octubre 2018

Vols ser youtuber?

Dilluns 26 de novembre de 2018, a les 17 h

Informació sobre els diferents itineraris per obtenir la titulació d'Educació Secundaria Obligatòria al Municipi de Reus.

Molts joves, moltes vegades, no finalitzen els seus estudis obligatoris i amb el pas del temps se n'adonen que si volen accedir al mercat laboral necessiten ...

OFICINA JOVE GARRAF 04 Octubre 2018

Taller de rimes urbanes a l'Oficina Jove Garraf

Si t'agrada el rap, vine a inscriure't, les places són limitades!