SORTIDA A EXPOJOVE

El proper 16 d'abril, l'IDEAL - OJG organitza un autocar per anar al saló EXPOJOVE de Girona. Posem a disposició dels joves de la comarca la possibilitat de visitar el saló durant el matí del dissabte, últim dia del saló.

Dissabte 16 d'abril, l'IDEAL-OJG  organitza un autocar per anar al saló EXPOJOVE de Girona. EXPOJOVE es un aparador que recull les múltiples opcions existents a la formació i ocupació posterior a l'etapa d'ensenyament obligatori.

L'objectiu principal del saló és donar suport als i les joves en la presa de decisions del seu futur professional i laboral així com també als pares i mares, professorat, orientadors, treballadors, emprenedors o persones en situació d'atur que vulguin ampliar a reprendre els seus estudis. La combinació d'exposició i activitats permeten que les persones visitants d'ExpoJove obtinguin una informació complerta de l'oferta formativa i ocupacional.

Els eixos principals d'ExpoJove són la Formació, l'Ocupació i els Recursos. Cada eix es presenta en els diferents sectors presents en el Saló. En termes de Formació, s'hi exposen els centres de secundària i batxillerat, la formació professional, els estudis universitaris, els estudis d'idiomes i altres estudis superiors i complementaris. En Ocupació i Recursos hi ha present la formació ocupacions, els serveis d'assessorament i orientació i el suport a la creació d'ocupació.

La sortida tindrà un cost de 5€ i sortirem a les 08:45 h del matí de l'IDEAL-OJG i tornarem de Girona cap a Olot a les 13:30. Per a formalitzar la inscripció us podeu descarregar l'autorització que trobareu enllaçada més avall, omplir-la i entregar-la al mateix IDEAL - OJG fins al dia 1 d'abril de 2016, oi venir a l'IDEAL-OJG a recollir-la!

Descarrega't l'autorització

 

 

Comentaris
Actualmente no hay comentarios!

Escribe te comentario:

=

Otras noticias

Otras noticias
OFICINA JOVE DEL MARESME 15 Octubre 2019

CURS GRATUÏT A MATARÓ - GARANTIA JUVENIL

El proper 21 d'octubre s'inicia un curs gratuït d'auxiliar d'ajuda a domicili: ajuda psicosocial a persones amb dependència, a Mataró.

OFICINA JOVE DEL MONTSIÀ 11 Octubre 2019

Concurs Calendari Montsià Jove 2020

Comença la tercera edició del Concurs d'Instagram de l'Oficina Jove del Montsià! Participa!

OFICINA JOVE DEL MONTSIÀ 11 Octubre 2019

El Consell Comarcal del Montsià contractarà a cinc persones joves en pràctiques beneficiàries de Garantia Juvenil

El Consell Comarcal del Montsià rep una subvenció en el marc del Programa Operatiu d’Ocupació Juvenil 2014-2020 per a la contractació de persones ...

Torna Time to move 2019!

L’Oficina jove de l’Alt Urgell es suma a la iniciativa emblemàtica d'Eurodesk "Time to Move" per tal de donar a conèixer a les persones joves de ...

OFICINA JOVE DEL MARESME 10 Octubre 2019

Butlletí d'octubre - Servei de Mobilitat Internacional

Acabat de sortir del forn... ja és aquí el butlletí del Servei de Mobilitat Internacional Jove del Maresme! Fes-li un cop d'ull...!