Sorori-ART

OFICINA JOVE DEL MARESME 2019 Marzo 04
El dissabte 9 de març, a partir de les 17:30h, la Xarxa d’Espais Joves de Mataró ha organitzat concerts, exposicions, parades informatives, food trucks i tallers, entre d'altres, que s’engloben sota el nom de Sorori-ART.

El divendres 8 de març és el Dia Internacional de les Dones, i a Mataró s'han organitzat una vintena d'actes en reivindicació d'aquesta jornada. 

Engunay, la Xarxa d'Espais Joves de Mataró amb la col·laboració del CIRD-Ajuntament de Mataró ha organitzat per al dissabte 9 de març, concerts de Magalí Sare, Monique Makon i Joina. Tanmateix, durant la tarda hi haurà exposicions, photocall, parades informatives, food trucks, tallers i la il·lustració d'un mural a càrrec de l'artista Lara Sánchez. Tot això a partir de les 17.30 h a la plaça de l'Ajuntament de Mataró.

 

No t'ho perdis!

 

Pots consultar el cartell de l’acte al següent enllaç.

Comentaris
Actualmente no hay comentarios!

Escribe te comentario:

=

Otras noticias

Otras noticias

Xerrada voluntariat a l'estiu

Dimarts 26/03 a les 17.30h al Cafè del Mar de Mataró.

V Jornada ILUDO a Mataró

Torna la jornada lúdica ILUDO que organitza l'Associació Juvenil Club de Rol Banshee Errante!

Joves Voluntàris/es Trailwalker 2019

Ets jove. Vols fer de voluntari/a? Vine a donar un cop de mà si us plau! Et necessitem!

Qüestionari per al Pla Comarcal de Joventut 2020-24

El pla comarcal de joventut és un document que serveix per guiar les polítiques de joventut que tindran lloc a la comarca en els pròxims quatre anys. ...

Concurs d'Articles sobre la UE

XII EDICIÓ DEL CONCURS D'ARTICLES SOBRE LA UNIÓ EUROPEA Escriu un article amb la temàtica de les eleccions europees, i guanyar un viatge de periodistes ...