Montblanc celebra el Dia Mundial de la Poesia

La sala Josep Porter de la Biblioteca Comarcal Conangla i Fontanilles es va omplir de gom amb motiu del Dia Mundial de la Poesia que es commemorava el 21 de març.

La sala Josep Porter de la Biblioteca Comarcal Conangla i Fontanilles es va omplir de gom amb motiu del Dia Mundial de la Poesia que es commemorava el 21 de març.


La Institució de les Lletres Catalanes i el Centre UNESCO de Catalunya impulsen un seguit d’accions poètiques al territori de parlar catalana. Per festejar-lo s’ha triat “La poesia” d’Antònia Vicens. El poema s’ha traduït del català a vint llengües més, les altres oficials a Catalunya i algunes d’escollides entre les que parlen els altres ciutadans del país.

El Punt de Serveis Juvenils de Montblanc de l’Oficina Jove de la Conca de Barberà, el Servei Comarcal de Català, i la Biblioteca Comarcal Conangla i Fontanilles en col•laboració amb l’associació literària l’Escarritx, l’Escola Municipal de Música i l’Oficina Jove han celebrat  un acte de lectura poètica que té per objectiu acostar al màxim el fet poètic a la població de la vila.

L’activitat es va dur  a terme dimarts 21 de març a les 7 de la tarda a la biblioteca. El poema “La poesia” d’Antònia Vicens, va ser  llegit en diferents llengües com l’anglès, l’alemà, el català, el castellà, el francès,  el romanès, el  rus i el wòlof.

També hi van participar l’Enriqueta Moix i el Pau Civit que van llegir poemes dels últims llibres que han publicat. La nota musical la van posar alumnes de l’escola municipal de música que van interpretar diferents peces per amenitzar la vetllada.

 

 

 


  

Comentaris
Actualmente no hay comentarios!

Escribe te comentario:

=

Otras noticias

Otras noticias

Per nadal, marxem uns dies de vacances !!

L'Oficina Jove de Calàbria se'n va de vacances del 23 de desembre a l'1 de gener 2020.

OFICINA JOVE DEL MARESME 03 Diciembre 2019

Inscripció a les proves específiques d’accés a ensenyaments esportius

Fins a l’11 de desembre, per a 8 esports a diversos nivells.

OFICINA JOVE DEL MARESME 02 Diciembre 2019

SALES D'ESTUDI A MATARÓ - GENER 2020

Ja pots consultar els equipaments i horaris disponibles!

OFICINA JOVE DEL MARESME 29 Noviembre 2019

Campus tecnològic de Nadal - Xnergic Tecnocampus

Nadal 2019 - Adreçat a joves de 12 a 18 anys

XERRADA: AJUDES I ACCES A L'HABITATGE PÚBLIC

Quins ajuts hi ha? En aquesta xerrada podreu conèixer els ajuts en matèria d’habitatge i com es poden sol·licitar.