La unió europea convoca un programa erasmus per a joves empresaris

GLUP'S 2012 Mayo 15
Ajudes per promoure la mobilitat internacional.
La Unió Europea ha convocat una sèrie d'ajudes per a promoure la mobilitat internacional de nous empresaris. La iniciativa s'emmarca dins del Programa per la Innovació i la competitivitat ( PIC ), és semblant al Programa Erasmus i té com objectiu contribuir a millorar la competitivitat i la capacitat innovadora de la Comunitat Europea.

L'objectu general d'aquest programa de mobilitat és promoure l'esperit empresarial, el desenvolupament de l'escenari internacional i la competitivitat de les PYMEs europees, i fomentar la potencial de nous empresaris i les noves micro-empreses en els països participants.

Aquestes ajudes a joves empresaris permetran que aquestos enriqueixin la seva experiència professional, profunditzin en els seus coneixements i ampliïn la seva xarxa de contactes passant un període de temps a empreses dirigides per empresaris experimentats. Les accions també van dirigides a foemntar la formació continua per a joves empresaris de petites i mitjanes empreses, per a que puguin posar en marxa les seves iniciatives i desenvolupar el seu model de negoci amb èxit.

La convocatòria està oberta a entitats o organitzacions amb seu social a la Unió Europea, l'Espai Econòmic Europeu ( EEE ) o països candidats. La data límit per a la presentació de propostes acaba el 31 de maig de 2012. Més informació a: http://euroalert.net/calls.aspx?idc=2318

Si voleu iniciar una activitat empresarial, no dubteu en apuntar-vos al Taller de l'Espai Activa del Mas Carandell " Tens una idea de negoci? Vols treballar pel teu compte?" del proper dijous 17 de maig. Activitat gratuïta i destinada a aturats, inscripcions presencialment a Mas Carandell, c/Terol, 1 ( Barri Gaudí ) o bé al telèfon 977010850

Font: Redacció d'Educaweb 21/03/2012
Comentaris
Actualmente no hay comentarios!

Escribe te comentario:

=

Otras noticias

Otras noticias

Per nadal, marxem uns dies de vacances !!

L'Oficina Jove de Calàbria se'n va de vacances del 23 de desembre a l'1 de gener 2020.

OFICINA JOVE DEL MARESME 03 Diciembre 2019

Inscripció a les proves específiques d’accés a ensenyaments esportius

Fins a l’11 de desembre, per a 8 esports a diversos nivells.

OFICINA JOVE DEL MARESME 02 Diciembre 2019

SALES D'ESTUDI A MATARÓ - GENER 2020

Ja pots consultar els equipaments i horaris disponibles!

OFICINA JOVE DEL MARESME 29 Noviembre 2019

Campus tecnològic de Nadal - Xnergic Tecnocampus

Nadal 2019 - Adreçat a joves de 12 a 18 anys

XERRADA: AJUDES I ACCES A L'HABITATGE PÚBLIC

Quins ajuts hi ha? En aquesta xerrada podreu conèixer els ajuts en matèria d’habitatge i com es poden sol·licitar.