L'Oficina Jove proposa càpsules formatives sobre voluntariat, pràctiques i treball a Europa

Les activitats tindran lloc divendres 28, a les 20 hores al centre cívic el Passeig de la Seu d’Urgell, i dissabte 29, a les cinc de la tarda, a l’oficina de turisme d’Oliana.

L'Oficina Jove proposa càpsules formatives sobre voluntariat, pràctiques i treball a Europa

El Servei de Mobilitat Internacional de l'Oficina Jove de l'Alt Urgell, com a membre de la xarxa europea Eurodesk, ha organitzat per tercer any consecutiu activitats dedicades a la mobilitat dels joves a Europa que s'emmarquen en la campanya europea Time to move.

Sota el títol Somies en veure món? se celebraran dues càpsules formatives que tenen com a objectiu introduir als i les joves de la Seu i comarca en els programes europeus sobre voluntariat, pràctiques i treball a Europa.

Concretament per aquest pròxim divendres 28 d’octubre, a les vuit del vespre, al centre cívic el Passeig de la Seu d’Urgell, tindrà lloc la primera de les dues càpsules formatives que comptarà amb l’experiència de l’Alba Vilarrubla que va realitzar un Servei de Voluntariat Europeu en una fundació per a l’atenció a les víctimes de violència de gènere i tràfic de persones a Bulgària.

La segona càpsula formativa es farà dissabte 29 d’octubre, a les cinc de la tarda, a l’oficina de turisme d’Oliana, a càrrec de Laia Vilaginés que explicarà la seva experiència a Lituània, on va portar a terme activitats solidàries en una escola especial amb joves amb discapacitat.

Per a participar-hi, cal que les persones interessades omplin el següent formulari: Inscripció a la càpsula formativa “Somies en veure món?”

Time to move

El lloc web de la campanya, www.timetomove.info inclou un mapa interactiu d’Europa que ajudarà els i les joves a trobar les activitats més properes a la seva ubicació.

Per a les persones que no puguin assistir a les càpsules formatives s'ha recopilat informació posada al dia sobre enllaços útils i oportunitats reals en aquesta mateixa pàgina. Aquesta informació s'organitza en quatre categories: estudiar, voluntariat, pràctiques i viatjar.

Val a dir que les activitats de la campanya es promouen a les xarxes socials, de manera que també es pot trobar informació actualitzada en els canals d'Eurodesk Facebook, Twitter i Instagram. Des de l’Oficina Jove de l’Alt Urgell s’anima als i les joves de la Seu i comarca a participar mitjançant l'ús del hashtag #timetomove2016

A més a més, també es fa difusió durant la setmana de diversos programes a través de les xarxes socials, així com del vídeo que han elaborat les voluntàries europees a partir de la participació d’alguns dels voluntaris europeus que han passat per l’Oficina Jove alturgellenca o els joves alturgellencs que han marxat a fer un Servei de Voluntariat Europeu.

Joc Ajudar a Alex

D’altra banda, enguany la campanya "Time to move" també inclou un joc interactiu. El joc ha estat dissenyat per animar els joves europeus a respondre un seguit de preguntes i ajudar a Alex a trobar quins passos donar en la seva vida. El joc està disponible des de www.timetomove.info

Els participants que responguin a les preguntes del joc correctament tindran l'oportunitat de guanyar un mini iPad. Els participants han de ser d'un dels 34 països d'Eurodesk i tenir entre 13 i 30 anys d'edat.

 

font: laseu.cat
 

Comentaris
XxDtfE <a href="http://wxksajxmvedq.com/">wxksajxmvedq</a>, [url=http://mwwftrkvlhto.com/]mwwftrkvlhto[/url], [link=http://bpmnfpxwtxhb.com/]bpmnfpxwtxhb[/link], http://kngnvkwffljh.com/
bjzyon
10/01/2017

Escribe te comentario:

=

Otras noticias

Otras noticias
OFICINA JOVE DE L'ALT URGELL 12 Noviembre 2018

VOLEU TREBALLAR A ALEMANYA?

Nou procés de selecció de professionals en l'àmbit de l'hostaleria i la restauració, per treballar a Alemanya que es portarà a terme a Barcelona ...

NOU HORARI DEL SERVEI DE SALUT DE L'ALTA RIBAGORÇA

Tots els dijous de 16:30 a 19:30 a l’Oficina Jove, trobaràs un servei on podràs demanar informació, preservatius o fins i tot fer-te la prova de ...

OFICINA JOVE DE L'ALT URGELL 12 Noviembre 2018

JORNADA DE NETWORKING!

Per a joves emprenedors/es, joves qualificats/des i empreses.

OFICINA JOVE DE L'ALT CAMP 12 Noviembre 2018

TALLER JO SENTO, EM SENTS?

El pròxim 21 de novembre a l'Oficina Jove de l'Alt Camp

OFICINA JOVE DEL MARESME 12 Noviembre 2018

Dia dels Drets dels Infants

Dia dels Drets dels Infants