L’Alt Urgell estrena el Bus Blanc a Sant Joan de l’Erm

OFICINA JOVE DE L'ALT URGELL 2015 Diciembre 30
Des del passat 27 de desembre i fins el 20 de març del l'any vinent estarà en funcionament tots els diumenges el Bus Blanc a Sant Joan de l’Erm, una nova línia de transport a la demanda entre la Seu d’Urgell i l’estació d’esquí nòrdic

Aquests dies el servei funciona diariament  fins el 5 de gener, a excepció del dia de Cap de d’Any. El bus surt de l’estació d’autobusos de la Seu d’Urgell a les 8.30 del matí i pel camí fa parades a la plaça de la Trobada de Montferrer i als pobles d’Aravell, Castellbò i Sant Andreu. La tornada des de Sant Joan de l’Erm es fa a les 14.30. El preu del bitllet és d’un euro i mig.
Els usuaris han de reservar prèviament la seva plaça trucat el dia anterior a la sortida, fins a les vuit del vespre, al telèfon 973 38 30 58 o bé al mòbil 699 91 35 81 de l’empresa concessionària.
Aquesta iniciativa forma part de les mesures de potenciació i millora de la xarxa de transports públics de viatgers per carretera que, des de fa 21 anys, porten a terme la Generalitat i el Consell Comarcal de l’Alt Urgell.

+info a www.alturgell.cat

Comentaris
Actualmente no hay comentarios!

Escribe te comentario:

=