Jornada 'Ampliem horitzons'

OFICINA JOVE DE L'ALT URGELL 2019 Septiembre 18
Dissabte 5 d'octubre, al refugi Ras de Conques. 10.15h - Taller de ioga 11.30h - Taller ‘Viatjar low cost per Àsia’ 12.15h - Taller de nutrició saludable

Dissabte 5 d’octubre tindrà lloc la jornada ‘Ampliem horitzons’, organitzada per l’ajuntament de Valls de Valira, l’Oficina Jove de l’Alt Urgell i el refugi Ras de Conques.

La jornada, que té l’objectiu de fomentar la participació de joves i generar propostes d’oci alternatiu i saludable, tindrà lloc al refugi Ras de Conques (Ars), que vol esdevenir un lloc privilegiat de dinamització comunitària del municipi. Compta amb el suport de l’EMD d’Ars.

La jornada s’inicia a les 10.15h del matí amb un taller de ioga a la natura. A les 11.30h tindrà lloc el , en el que Mertixell Fusté i Xavier Sala (@viatjant_amb_mexa) compartiran els aprenentatges assolits en els seus viatges per Àsia i les experiències viscudes en el marc de plataformes que faciliten viatjar amb pocs diners, com workaway i couchsurfing. Es tracta, doncs, d’un taller per afavorir la mobilitat internacional. A les 12.15h tindrà lloc un taller de nutrició saludable de preparació per al canvi d’estació.

Donada la gran extensió del municipi i dispersió dels nuclis de població, s’habilitarà un servei gratuït de taxis des de la Seu, el qual també podrà ser utilitzat per joves de la resta de la comarca.

Les inscripcions a la jornada i a tots els tallers són gratuïtes, tot i que les places són limitades.

Per a més informació i inscripcions: efuster@ccau.cat / 973 35 56 08


 

 

Comentaris
BÉ BÉ !!!! Això és una transformació de la vida! Em dic Alerick Paul, sóc del Regne Unit. A causa d'una anàlisi financera específica, el contracte que estava manipulant el mes passat no va sortir del previst. Així que vaig decidir obtenir un préstec, però mai es va aprovar a causa del meu mal punt de crèdit. Fa uns dies, va venir una senyora de la meva organització i em va parlar de l’EMPRESA DE préstec COOPERATIU DE METDODIST LIMELIGHT en línia amb una taxa d’interès baixa del 2% i un millor calendari de pagaments. I em va dir que l’havien enganyat unes quantes vegades fins que va ser derivada a l’EMPRESA DE préstecs en cooperació de METODIST LIMELIGHT. Llavors vaig contactar amb ells a metodistcooperativeloan@gmail.com i em van donar el préstec estic molt contenta.
MRS KATHY HALL
18/09/2019
Hello I just want to say what a lovely site you have!. I am a regular customer of your store. I had visited your store last month, and I saw a very nice item i wanne order. But I have a question! today I wanted to order it, but can not find the item anymore in your webshop. The product looks like this picture http://item.pictures/printing i hoop you sell it soon. I'll wait. greetings "Sent from my iPhone"
Julian Rymill
20/09/2019

Escribe te comentario:

=

Otras noticias

Otras noticias
OFICINA JOVE DEL MARESME 15 Octubre 2019

CURS GRATUÏT A MATARÓ - GARANTIA JUVENIL

El proper 21 d'octubre s'inicia un curs gratuït d'auxiliar d'ajuda a domicili: ajuda psicosocial a persones amb dependència, a Mataró.

OFICINA JOVE DEL MONTSIÀ 11 Octubre 2019

Concurs Calendari Montsià Jove 2020

Comença la tercera edició del Concurs d'Instagram de l'Oficina Jove del Montsià! Participa!

OFICINA JOVE DEL MONTSIÀ 11 Octubre 2019

El Consell Comarcal del Montsià contractarà a cinc persones joves en pràctiques beneficiàries de Garantia Juvenil

El Consell Comarcal del Montsià rep una subvenció en el marc del Programa Operatiu d’Ocupació Juvenil 2014-2020 per a la contractació de persones ...

Torna Time to move 2019!

L’Oficina jove de l’Alt Urgell es suma a la iniciativa emblemàtica d'Eurodesk "Time to Move" per tal de donar a conèixer a les persones joves de ...

OFICINA JOVE DEL MARESME 10 Octubre 2019

Butlletí d'octubre - Servei de Mobilitat Internacional

Acabat de sortir del forn... ja és aquí el butlletí del Servei de Mobilitat Internacional Jove del Maresme! Fes-li un cop d'ull...!