Ja tenim les guanyadores de la 16ª edició del Premi Emprenedoria Jove

Abans d'acabar el 2018 vam lliurar els premis d'emprenedoria jove de la Segarra.

Enguany el 1r premi se'l va endur la Sònia Esteve Fitó pel projecte de creació d'un Espai Coworking a Guissona, mentre que el segon premi ha estat per Laura París Perelló pel projecte Sanudi, dedicat a la salut, nutrició i dietètica, situat a Cervera.

El lliurament de premis va anar a càrrec del President del Consell Comarcal i el Conseller comarcal de Joventut.

 

A la fotografia tenim a la Sònia i la Laura, acompanyades pel president del Consell Comarcal, Xavier Casoliva, el conseller comarcal de Joventut, Jordi Porta, la tècnica comarcal de joventut, Anna Gomà i les tècniques compartides de joventut, Laura Colldeforns i Laia Pipó. 

 

Us esperem l'any vinent a la nova edició del concurs!

 

Moltes gràcies per la vostra participació!

Comentaris
Actualmente no hay comentarios!

Escribe te comentario:

=

Otras noticias

Otras noticias

Llibre per Llibre

Tens algun llibre que t'ha agradat molt i t'agradaria que algú altre també el llegís? Vine el matí de Sant Jordi de 9.30 a 14h a l'Oficina!

PROGRAMA REFERENT D'OCUPACIÓ JUVENIL

El desembre del 2018, el SOC va posar en marxa un nou programa, amb l’objectiu de facilitar i acompanyar la transició de persones joves des del sistema ...

JORNADA D'ORIENTACIÓ UNIVERSITÀRIA DE TU A TU "VAIG PERDUT/DA"

Jornada d'Orientació universitària "Vaig perdut/da". Descobreix les diferents ofertes universitàries properes al teu abast.

JOVES EN POSITIU

Avui coneixerem al Pol Bosch, un jove cerverí estudiant de Ciències Biomèdiques a la Universitat Autònoma de Barcelona i actor a la Passió Medieval ...

BUSQUEM DISSENY PER A BOSSA JOVE

Obrim convocatòria per a recollir propostes de dissenys per a la bossa jove, una bossa de roba que es mourà entre els i les joves del Solsonès!