Intercanvi Juvenil europeu: Adarró, more than 2500 years ago

OFICINA JOVE GARRAF 2018 Julio 10
Del 7 al 15 d'agost, a Vilanova i la Geltrú. Inscripcions fins al 13 de juliol!
L’activitat està organitzada per la Fundació Catalunya Voluntària en col·laboració amb altres dues entitats juvenils, de Grècia i d’Itàlia, i té com objectiu aprendre a aprofitar els recursos naturals del territori i conèixer el món de la permacultura.
 
Qui pot participar?
 
Poden participar totes aquelles persones residents a Catalunya, d’entre 18 a 25 anys, interessades en el tema de l’intercanvi. S’ha de tenir un nivell d’anglès suficient per poder comunicar-se i participar activament en el conjunt d’activitats proposades.
 
Què cal fer per participar?
 
1) Completar la fitxa d’inscripció (que pots trobar a la pàgina web http://www.catalunyavoluntaria.cat/oportunitats)
2) Enviar la fitxa d’inscripció a projectes@catalunyavoluntaria.cat
 
Data límit d'inscripció: fins al 13 de juliol
 
 
La totalitat de les despeses d’allotjament, manutenció, materials i transport durant el projecte estan cobertes per l’entitat organitzadora gràcies al suport del programa Erasmus+.
 
En finalitzar el projecte, els participants rebran el Youthpass com a certificat que acredita el seu pas per l’intercanvi.
 
Per a més informació sobre el projecte i com participar, pots trucar al telèfon 934 12 44 93 o bé enviar un email a projectes@catalunyavoluntaria.cat (Lluc).
 
 
 
Comentaris
Actualmente no hay comentarios!

Escribe te comentario:

=

Otras noticias

Otras noticias

Butlletí Va de Joves de mes de Juny

Consulta totes les notícies més joves d'aquest mes.

Campanya "Juntes renovem l'ideari garbitenc"

Fa dos anys l'equip de monitores i monitors de l'esplai Garbí va notar la necessitat de renovar l'ideari de l'esplai, i va acordar fer-ho de forma participativa ...