ACTUALITAT

Nacional 04 Marzo 2016

Reivindica't en el Dia Internacional de les Dones!

Cada 8 de març es commemora el Dia Internacional de les Dones i s’organitzen actes arreu del territori: alguns d’institucionals però també una bona colla que promouen entitats i associacions. Des del Jove.cat ens hi sumem i us onvidem a fer el mateix, allà on sigueu

Nacional 09 Febrero 2016

Internet més segura: responsabilitat, respecte i seny

Avui 9 de febrer és el Dia de la Internet més segura (Safer Internet Day, #SID) a tot el món. L’objectiu principal és promoure l’ús responsable i segur d’Internet i les noves tecnologies, especialment entre nens i adolescents. I vosaltres, ja navegueu amb seguretat?

Garantia Juvenil: Vols ser beneficiari/a del Programa de la GJ? T'ho posem fàcil !!!

Busques un curs de formació?. Un programa de mobilitat internacional?. Has trobat una oferta laboral que et demanen ser de la GJ? O ets jove emprenedor/a ?

XERRADA "PRESA DE DECISIONS. ESTRATÈGIES I TÈCNIQUES"

Xerrada per alumnes de 4rt, 1er i 2n Batxillerat. Aprendre diferents estratègies i tècniques per prendre decisions en l'àmbit educatiu i/o decisions que hagi d'afrontar en el seu dia a dia.

OFICINA JOVE DEL MARESME 29 Abril 2019

CAMP DE TREBALL A L'ILLA DE PORTLLIGAT (Cadaqués)

La IAEDEN, entitat naturalista de l'Alt Empordà per la defensa i preservació de l'entorn natural de la comarca, i la difusió del coneixement del medi, organitza enguany un camp de treball al parc del Cap de Creus per a joves de 14 a 17 anys.

OFICINA JOVE DEL MARESME 29 Abril 2019

Programa FORMA'T 2019

Des de la Regidoria de Promoció Econòmica de Sant Andreu de Llavaneres informen dels cursos de formació inclosos dins del Programa FORMA'T 2019 que es realitzen durant l'any en col·laboració amb Sant Vicenç de Montalt.