ACTUALITAT

Nacional 04 Marzo 2016

Reivindica't en el Dia Internacional de les Dones!

Cada 8 de març es commemora el Dia Internacional de les Dones i s’organitzen actes arreu del territori: alguns d’institucionals però també una bona colla que promouen entitats i associacions. Des del Jove.cat ens hi sumem i us onvidem a fer el mateix, allà on sigueu

Nacional 09 Febrero 2016

Internet més segura: responsabilitat, respecte i seny

Avui 9 de febrer és el Dia de la Internet més segura (Safer Internet Day, #SID) a tot el món. L’objectiu principal és promoure l’ús responsable i segur d’Internet i les noves tecnologies, especialment entre nens i adolescents. I vosaltres, ja navegueu amb seguretat?

L'Era 28 Enero 2011

Concert a l'alambique

Un altre divendres a la nit sense cap pla en especial? Doncs anima't i ves a l'alambiquedisco de coma-ruga! hi trobaràs un concert cada divendres a les 23:30h Aquest divendres concert de hip-hop amb meta style la sombra + dj. waiff

L'Era 28 Enero 2011

Concurs de música track

Ets músic i tens un grup de música? Vols donar-te a conèixer? Has tocat alguna vegada en directe? Anima't i apunta't, potser siguis seleccionat i guanyis el concurs!

Nacional 27 Enero 2011

Curs d'auto-maquillatge

Curs intensiu d'auto-maquillatge pas a pas.

GLUP'S 26 Enero 2011

Novetats a la viatgeteca de l'oficina jove del baix camp

A la viatgeteca de l'Oficina jove tenim guies noves per preparar els vostres viatges, escapades i les properes vacances de Setmana Santa.