ACTUALITAT

Nacional 04 Marzo 2016

Reivindica't en el Dia Internacional de les Dones!

Cada 8 de març es commemora el Dia Internacional de les Dones i s’organitzen actes arreu del territori: alguns d’institucionals però també una bona colla que promouen entitats i associacions. Des del Jove.cat ens hi sumem i us onvidem a fer el mateix, allà on sigueu

Nacional 09 Febrero 2016

Internet més segura: responsabilitat, respecte i seny

Avui 9 de febrer és el Dia de la Internet més segura (Safer Internet Day, #SID) a tot el món. L’objectiu principal és promoure l’ús responsable i segur d’Internet i les noves tecnologies, especialment entre nens i adolescents. I vosaltres, ja navegueu amb seguretat?

GLUP'S 16 Marzo 2011

Intervenim per prevenir: les drogues

Taller introductori " Intervenim per prevenir: les drogues".

Nacional 16 Marzo 2011

Saló de l'ensenyament 2011

Ja has decidit quins estudis vols cursar quant acabis la secundària? No es tarcta d'una elecció fàcil! Per a poder prendre aquesta decisió sempre es interessant conèixer l'oferta educativa que hi ha a l'actualitat a Catalunya, justament aquest és l'objectiu del Saló de l'Ensenyament.

El Puntet 15 Marzo 2011

Festa d'inauguració de els químics espai jove

Divendres 18 de març a les 18h a Els Químics Espai Jove (C/ Caldes de Montbui, 106)

GLUP'S 15 Marzo 2011

Iii beca carnet jove 2011. connecta't a les lletres

L'objecte d'aquesta beca és promoure l'accés professional de les persones joves al món del periodisme, en concret a la premsa escrita. La beca compta amb la col·laboració del diari Avui i el suport de l'Escola d'Escriptura de l'Ateneu Barcelonès.