ACTUALITAT

Nacional 04 Marzo 2016

Reivindica't en el Dia Internacional de les Dones!

Cada 8 de març es commemora el Dia Internacional de les Dones i s’organitzen actes arreu del territori: alguns d’institucionals però també una bona colla que promouen entitats i associacions. Des del Jove.cat ens hi sumem i us onvidem a fer el mateix, allà on sigueu

Nacional 09 Febrero 2016

Internet més segura: responsabilitat, respecte i seny

Avui 9 de febrer és el Dia de la Internet més segura (Safer Internet Day, #SID) a tot el món. L’objectiu principal és promoure l’ús responsable i segur d’Internet i les noves tecnologies, especialment entre nens i adolescents. I vosaltres, ja navegueu amb seguretat?

GLUP'S 27 Febrero 2012

Comença el període de preinscripcó del prograla " l'estiu és teu".

Programa adreçat a nois i noies de 5 a 16 anys amb l'objectiu que es puguin divertir i aprendre d'una manera diferent durant les vacances d'estiu.

GLUP'S 23 Febrero 2012

3r concurs de relats de voluntariat social

La Federació Catalana de Voluntariat Social convoca el 3r Concurs de relats, per promoure la idea que el voluntariat social val la pena.

GLUP'S 22 Febrero 2012

Camps de treball a l'estranger i a catalunya

El programa de Camps de treballl, adreçat a joves de 14 a 30 anys, inclou els camps de treball a Catalunya, els camps de treball a la resta de l'Estat i els camps de treball internacionals.