ACTUALITAT

Nacional 04 Marzo 2016

Reivindica't en el Dia Internacional de les Dones!

Cada 8 de març es commemora el Dia Internacional de les Dones i s’organitzen actes arreu del territori: alguns d’institucionals però també una bona colla que promouen entitats i associacions. Des del Jove.cat ens hi sumem i us onvidem a fer el mateix, allà on sigueu

Nacional 09 Febrero 2016

Internet més segura: responsabilitat, respecte i seny

Avui 9 de febrer és el Dia de la Internet més segura (Safer Internet Day, #SID) a tot el món. L’objectiu principal és promoure l’ús responsable i segur d’Internet i les noves tecnologies, especialment entre nens i adolescents. I vosaltres, ja navegueu amb seguretat?

OFICINA JOVE DEL BAIX CAMP 13 Febrero 2014

Curs de monitor/a de lleure subvencionat a Reus

Aquest curs va dirigit exclusivament a treballadors del sector professional de Turisme, hostaleria i joc, i a persones en situació d'atur.

OFICINA JOVE DEL BAIX CAMP 13 Febrero 2014

Nous camps de solidaritat amb SETEM Catalunya

Oberta la convocatòria per participar a camps de solidaritat aquest estiu

VOLS FER UN CV DIFERENT?

Si encara utilitzes un format de CV tradicional i veus que no funciona en la recerca de feina. Vine a l'Oficina Jove i t'ajudarem a fer un CV diferent, n'hi ha de molts tipus... Per competències, bio-currículums, currículums infogràfics... Vine a orientar-te!

ACTIVITATS DE L’ESPAI JOVE DEL PONT DE SUERT – PROGRAMACIÓ FEBRER 2014

Els dimecres ja no tens excusa per avorrir-te! Activitats gratuïtes per a joves de 12 a 35 anys tots els dimecres de 18 a 20 h a l’Espai Jove del Pont de Suert.