ACTUALITAT

Nacional 04 Marzo 2016

Reivindica't en el Dia Internacional de les Dones!

Cada 8 de març es commemora el Dia Internacional de les Dones i s’organitzen actes arreu del territori: alguns d’institucionals però també una bona colla que promouen entitats i associacions. Des del Jove.cat ens hi sumem i us onvidem a fer el mateix, allà on sigueu

Nacional 09 Febrero 2016

Internet més segura: responsabilitat, respecte i seny

Avui 9 de febrer és el Dia de la Internet més segura (Safer Internet Day, #SID) a tot el món. L’objectiu principal és promoure l’ús responsable i segur d’Internet i les noves tecnologies, especialment entre nens i adolescents. I vosaltres, ja navegueu amb seguretat?

Nacional 14 Enero 2014

Formes jurídiques, eines de finançament i subvencions per a joves emprenedors

Estàs pensant en crear el teu projecte empresarial ??? l’Oficina Jove de Treball t’ajuda a fer-ho!!

Nacional 13 Enero 2014

Violència masclista en les relacions de parella: una mirada jove

Material audiovisual realitzat amb un grup de joves de Parets del Vallès sobre els drets de les dones adolescents davant la violència masclista en les relacions de parella o anàlogues.

Dissabte es van lliurar els reconeixements del 4rt Concurs de Pessebres Vila de Montblanc

La regidoria de Cultura, Festes i Joventut de l’Ajuntament de Montblanc i el Museu del Pessebre de Catalunya a Montblanc han organitzat en col•laboració amb l’UBCM una nova edició del concurs familiar de pessebres.

Nacional 10 Enero 2014

Nova campanya del Carnet Jove!!!

La nova campanya del Carnet Jove assoleix un nou rècord històric de titulars en superar els 525.000, un 10% dels expedits a Europa