Emprenendor Abril 2016

JORDI JORDANA BARRAL - JORDANA Gestió i serveis

Ens pots explicar breument en què consisteix el teu negoci? 
Gestió i Serveis Jordana és una assessoria dirigida a empreses i/o particulars que neix amb la filosofia d’oferir als nostres clients les millors solucions, d’evitar els diferents conflictes abans no es produeixin, de conèixer els nostres clients i els seus interessos i d’aconseguir la major eficiència i resultats amb uns preus competitius. 

Alguns dels tràmits més comuns que realitzem són: IVA, IRPF, comptabilitat, impost de societats, comptes anuals, gestió laboral, declaració de la renda, assegurances, temes jurídics, gestió administrativa i administració de finques. 

Quan et va sorgir la decisió d’emprendre? 
Sempre he estat una persona amb ganes d’iniciar un projecte del qual em senti orgullós, i per això, després d’haver estat bastants anys treballant dins del sector de l’assessorament i en constant formació a través del Col•legi d’Economistes de Catalunya, he decidit donar el pas. Tot i les dificultats que presenta l’estat actual de la nostra economia i de les famílies del territori, crec que amb esforç, motivació i constància un pot aconseguir tot el que es proposa.

Vas fer algun tipus d’avaluació prèvia o et vas llençar directament? Quins passos vas seguir?
Com a avaluació prèvia, vaig realitzar un estudi de mercat per conèixer les fortaleses i debilitats abans d’iniciar la meva activitat. Volia conèixer de primera mà quines eren les inquietuds que afectaven a empreses i particulars de la Seu d’Urgell i comarca.
El fet d’haver estat treballant en una assessoria de la Seu d’Urgell, ja em donava una primera idea de què calia millorar i, per la qual cosa, de seguida vaig entendre quines eren les prioritats mes rellevants que calia atendre. En aquest sector, l’atenció al client suposa un dels punts més significatius de la meva tasca i, per això, l’assessorament ha de ser professional, seriós i individual amb l’objectiu d’entendre, prevenir i solucionar els diferents conflictes que puguin sorgir.  

Quins creus que són els principals avantatges i desavantatges per treballar per un mateix?
Un dels principals avantatges crec que resideix en la forma d’organitzar-se. El fet de poder prendre decisions per un mateix i autogestionar-se implica una millor aproximació al client i, conseqüentment, un servei molt més eficient i personalitzat.
En segon lloc, penso que és molt positiu i gratificant poder treballar d’allò que t’agrada i, a més, rebre i conèixer les impressions i opinions dels clients comporta una gran satisfacció personal per la tasca realitzada.
I contràriament a aquests dos aspectes, crec que el principal desavantatge resideix en la inversió econòmica inicial a l’hora d’emprendre un nou negoci.

Què volies ser de gran?
La veritat és que quan un és petit, sempre mira allò que sent per la televisió: futbolista, actor de cine... o el que diuen els grans: metge, advocat... però realment no ho vaig tenir clar fins que em vaig començar a encaminar cap al món de l’economia quan vaig escollir els meus estudis. El que si sabia era que havia de fer alguna cosa que m’agradés i finalment, crec que he aconseguit trobar allò que m’apassiona: ajudar a la gent amb el tema dels papers, que cada dia ens compliquen més les administracions.

Alguna recomanació per gent que vulgui emprendre?
Als emprenedors els diria que si tenen una idea clara de negoci ho intentin fins a aconseguir-ho, que no es quedin amb el dubte de no haver-ho dut a terme. També que tinguin paciència, siguin perseverants i no els faci por cometre errors o fracassar.

I com a reflexió final: voldria animar a la gent que és reticent al canvi que conegui i analitzi quines són les seves necessitats, que valori i consideri l’oferta existent al territori i no és quedin solament amb l’opinió d’un lloc, que no els faci por el canvi. Ja que el futur som els joves i si volem ser importants en el territori , se’ns ha de donar un vot de confiança.

Comentaris
LhJZQS <a href="http://eaqeyovnanul.com/">eaqeyovnanul</a>, [url=http://rspnuhlwpnfe.com/]rspnuhlwpnfe[/url], [link=http://mmbwczolnhik.com/]mmbwczolnhik[/link], http://ezwmoflaffms.com/
fycwgjhgys
14/10/2016
EcHKzx Where else could I get this kind of information written in such an incite full way?
dior perfume
05/12/2016

Escribe te comentario:

=

Otras noticias

Otras noticias

EN MARXA LA 3A ESQUIADA JOVE COMARCAL

Per tercer any consecutiu es durà a terme una esquiada jove a l'Estació de Boí Taüll

Nova convocatòria Acredita't; Condicionament físic i ioga / Dependència i teleassistència

El proper dimarts dia 26 de febrer i fins el 12 de març és el termini per fer la preinscripció a l'Acredita't en els perfils de Condicionament físic ...

OFICINA JOVE DEL MARESME 15 Febrero 2019

Monitor/a d'activitats de lleure infantil i juvenil Vilassar de Mar

Caps de setmana-semi intensiu setmana santa

OFICINA JOVE D'OSONA 14 Febrero 2019

S'inicia el programa de Referents d'Ocupació Juvenil

L'Oficina Jove d'Osona va incorporar el passat mes de desembre dos Referents d'Ocupació Juvenil