Emprenedora del mes d'OJAU

INGRID MARSINYACH titular d’una oficina de farmacia
1. En què consisteix el teu negoci?
Sóc titular d’una oficina de farmacia i com a tal la meva feina consisteix en intentar donar el màxim servei sanitari al pacient que entra a la farmàcia. En moltes ocasions, relacionem el treball que es porta a terme en una farmàcia en un acte purament de dispensar allò que el client ens demana quan entra per la porta, cosa que és totalment errònia. Com a personal sanitari, la nostra feina va més enllà, aquesta inclou no només en fer una atenció farmacéutica individualitzada de cada pacient, sinó també en l’avaluació posterior de la situació d’aquest aportant propostes de millora terapéutica del pacient. És important comentar que a la farmàcia hi ha una absoluta confidencialitat entre pacient i el personal de la farmàcia. 
 
2. Quan et va sorgir la decisió d’emprendre?
Emprendre és un objectiu que sempre he tingut present a la meva vida, però abans de prendre aquesta decisió era conscient del fet que m’havia de formar al màxim i posteriorment treballar en el sector per tal de saber si realment aquesta era la feina que volia   realitzar en un futur.
 
3. Vas fer algún tipus d’avaluació prèvia o et vas llençar directament? Quins passos vas seguir?
Com he comentat abans, després de treballar en una farmàcia on vaig aprendre molt vaig decidir que era el moment de fer el pas i  buscar una farmàcia en la qual em sentís còmode treballant. Va sorgir l’oportunitat d’aquesta farmàcia, i després d’avaluar una mica el negoci en si i la zona on es trobava localitzada la farmàcia, vaig decidir fer el cop de cap i provar sort.
 
4. Quins creus que són els principals avantatges i desavantatges per treballar per a un mateix?
Per a mi el principal avantatge és el fet de poder prendre les meves pròpies decisions pel que fa el negoci i d’aquesta manera crear una farmàcia a través de la qual em sento identificada. També cal dir que en el meu cas hi ha certes decisions que m’agrada comentar amb tot l’equip ja que entre totes podem valorar millor les diferents opcions i propostes. Per altra banda, hi ha una cara menys positiva alhora de treballar per a un mateix i és el fet que no hi ha mai una desconnexió absoluta de la feina.
 
5. Què volies ser de gran?
Doncs la veritat és que no tenia cap idea clara, de petita m’agradava molt ser professora de nens petits tot i que a mesura que em vaig anar fent gran la idea va quedar descartada fins a optar per ser farmacèutica ja que em va semblar una carrera molt complerta i amb  projecció de futur.
 
6. Alguna recomanació a la gent que vol emprendre?
La meva recomanació per aquella gent que vulgui emprendre és que ho facin sempre i quan ho tinguin bastant clar i sobretot que no es desesperin davant les adversitats que es trobaran perquè aquestes existeixen i existiran sempre.
Comentaris
Actualmente no hay comentarios!

Escribe te comentario:

=

Otras noticias

Otras noticias
OFICINA JOVE DEL MONTSIÀ 22 Febrero 2019

Els serveis comarcals de joventut segueixen oferint una formació continuada en llengua de signes catalana

El proper mes de març tindrà lloc l’inici de la tercera part del curs de llengua de signes catalana, una formació que suscita un fort interès any ...

Comissió d'estudiants del Consell Escolar Municipal

La comissió d'estudiants arriba a la recta final!

OFICINA JOVE DEL MARESME 21 Febrero 2019

Torna el concurs "Música & Llibres de Plataforma Zero, residències musicals a la Biblioteca Ernest Lluch "

El 16 de març començarà la segona edició del cicle d’acústics a la Biblioteca Municipal de Vilassar de Mar, que es farà els divendres durant els ...

OFICINA JOVE DEL MONTSIÀ 20 Febrero 2019

Tallers “M’agrado tal com sóc” a l’Institut Montsià

Aquest mes de febrer des dels serveis comarcals de Joventut i l'Oficina Jove del Montsià s'han impartit tallers de nutrició i autoestima per a l'alumnat ...

Taller-xerrada sobre xarxes socials i usos responsables adreçat a joves a partir de 14 anys

Aquest divendres 22 de febrer, a les 12 del migdia, a l’OJAU