Els joves reclamen més ajudes per emancipar-se.

GLUP'S 2012 Febrero 07
Els joves reclamen que es recuperin les ajudes a l'accés a l'habitatge.
El Consell de Joventut ha reclamat que es recuperin les ajudes a l'accés a l'habitatge per contrarestar els efectes de la crisi, que ha provocat un descents "alarmant" de l'indicador d'emancipació juvenil. En els últims quatre anys, els joves que han pogut abandonar la casa del pares han passat a representar el 32,9% el 2007 al 27,2% el 2011, segons ha explicat abui el President del Consell.

Davant d'aquestes dades "alarmants", el Consell de Joves ha presentat en un acte a Barcelona la campanya No Calu-diquis que ja es va iniciar fa un any i que la institució rellança amb continguts actualitzats i informació útil per als joves per buscar feina i pis.

El Consell de Joventut ha reeditat la guia per trobar pis i, davant la falta d'ajudes per a l'accés a l'habitatge, ha substituït la que va publicar fa un any sobre subvencions al lloguer per una sobre el món laboral. " En voler reeditar la guina només amb informació d'ajudes al lloguer, es va quedar en tant poca cosa que no va valer la pena fer-la; és anècdota, però molt significativa de la situació que vivim".

La renda bàsica d'emancipació de l'estat i les ajudes al lloguer just de la Generalitat han quedat congelades i restringides als sol·licitants d'abans del 2012.
Comentaris
Actualmente no hay comentarios!

Escribe te comentario:

=

Otras noticias

Otras noticias

Marxem de vacances...!

L'Oficina Jove del Maresme se'n va de vacances del 27 de juliol al 28 d'agost (ambdós inclosos)!

Informació ajuts MOBINT-MIF

Si estudies en una universitat catalana i has estat seleccionat o seleccionada per a una estada acadèmica de mobilitat, per al curs 2019-2020, sol·licita ...

Ajuts MOBINT-MIF 2019-2020

Si estudies en una universitat catalana i has estat seleccionat o seleccionada per a una estada acadèmica de mobilitat, per al curs 2019-2020, sol·licita ...

Guia de Recursos per a Joves

L'Oficina Jove del Baix Ebre ha elaborat una Guia de Recursos per a Joves

Butlletí de Juliol - Mobilitat Internacional Jove del Maresme

Ja pots consultar les novetats sobre Mobilitat Internacional Jove del mes de juliol!