Els joves reclamen més ajudes per emancipar-se.

GLUP'S 2012 Febrero 07
Els joves reclamen que es recuperin les ajudes a l'accés a l'habitatge.
El Consell de Joventut ha reclamat que es recuperin les ajudes a l'accés a l'habitatge per contrarestar els efectes de la crisi, que ha provocat un descents "alarmant" de l'indicador d'emancipació juvenil. En els últims quatre anys, els joves que han pogut abandonar la casa del pares han passat a representar el 32,9% el 2007 al 27,2% el 2011, segons ha explicat abui el President del Consell.

Davant d'aquestes dades "alarmants", el Consell de Joves ha presentat en un acte a Barcelona la campanya No Calu-diquis que ja es va iniciar fa un any i que la institució rellança amb continguts actualitzats i informació útil per als joves per buscar feina i pis.

El Consell de Joventut ha reeditat la guia per trobar pis i, davant la falta d'ajudes per a l'accés a l'habitatge, ha substituït la que va publicar fa un any sobre subvencions al lloguer per una sobre el món laboral. " En voler reeditar la guina només amb informació d'ajudes al lloguer, es va quedar en tant poca cosa que no va valer la pena fer-la; és anècdota, però molt significativa de la situació que vivim".

La renda bàsica d'emancipació de l'estat i les ajudes al lloguer just de la Generalitat han quedat congelades i restringides als sol·licitants d'abans del 2012.
Comentaris
Actualmente no hay comentarios!

Escribe te comentario:

=

Otras noticias

Otras noticias
OFICINA JOVE DEL MARESME 19 Septiembre 2019

Oberta la matrícula per a cursar l'accés a un CFGS a distància

Des de l'Institut Obert de Catalunya (IOC) ofereixen la possibilitat de preparar-te la prova d'accés i de realitzar el curs d'accés a un Grau Superior ...

OFICINA JOVE DE L'ALT URGELL 18 Septiembre 2019

Jornada 'Ampliem horitzons'

Dissabte 5 d'octubre, al refugi Ras de Conques. 10.15h - Taller de ioga 11.30h - Taller ‘Viatjar low cost per Àsia’ 12.15h - Taller de nutrició ...

OFICINA JOVE DEL MARESME 14 Septiembre 2019

ELS ESPAIS JOVES DE MATARÓ ENGEGUEN MOTORS

Ja es pot consultar la programació del primer trimestre de la Xarxa d'Espais Joves de Mataró!