El Consell Comarcal del Montsià contractarà a cinc persones joves en pràctiques beneficiàries de Garantia Juvenil

OFICINA JOVE DEL MONTSIÀ 2019 Octubre 11
El Consell Comarcal del Montsià rep una subvenció en el marc del Programa Operatiu d’Ocupació Juvenil 2014-2020 per a la contractació de persones joves

Amb la introducció de la Garantia Juvenil en el marc de la Unió Europea, es reconeix la problemàtica de l’atur entre les persones joves com un factor de risc per al conjunt dels països i la necessitat de prendre mesures específiques al fràgil mercat laboral dels joves. Un mercat de treball caracteritzat per xifres d’atur que dupliquen a les dels adults i que, a més, reflexen un problema major que és de la subocupació i la pobresa.

Molts joves es veuen abocats a trobar dificultats a l’accés del mercat laboral, especialment aquells entre els 16 i els 24 anys, que intenten entrar per primera vegada al mateix i pateixen transicions llargues de l’escola al treball que els indueix al desànim i la innactivitat.

En aquest sentit, el Servei d’Ocupació de Catalunya atorga al Consell Comarcal del Montsià, en data 9 d’octubre, una subvenció de 55.000 euros per a la contractació de cinc persones joves beneficiàries de la Garantia Juvenil amb un contracte de treball en pràctiques per un període de sis mesos a jornada completa.

La subvenció atorgada és elegible en el marc del Programa Operatiu d’Ocupació Juvenil 2014-2020, del Fons Social Europeu dins de l’Objectiu Temàtic 8, l’Eix Prioritari 5, la Prioritat d’Inversió 8.2, la mesura 8.2.4.2 i la categoria d’intervenció 103 amb un cofinançament del 91,89%.

El Programa d’Experiències Professionals per a l’Ocupació Juvenil a Catalunya (JENP 2019) està subjecte a la Resolució TSF/1844/2019, de 20 de juny, per la qual s’obre la convocatòria i a l’Ordre TSF/115/2018, de 12 de juliol, per la qual s’aproven les bases reguladores per a la concessió de subvencions destinades a incentivar la contractació en pràctiques de persones joves beneficiàries del Programa de la Garantia Juvenil a Catalunya.

El Consell Comarcal del Montsià ha publicat al tauler de la seu electrònica del web www.montsia.cat l’anunci del procés de selecció, i les persones joves interessades s’hauran d’adreçar a l’Oficina de Treball dell Montsià per postular la seva candidatura.

Consulta els perfils de l’anunci aquí.

Comentaris
Hey I have a question, I want to order a product from your store. but i can not find it anymore on your site, it looks like this picture on this site http://item.pictures/baseballcap Mail me if you are going to sell it again. I'll wait. greetings "Sent from my iPhone"
Margo Pruett
13/10/2019
Hello I have a question, I have received my order but you have sent me the wrong item. as you can see here on this photo, http://item.pictures/wrongorderitem Please help me, i will sent the order back to you. i just want the good order. Yours sincerely "Sent from my iPhone"
Salvatore
05/11/2019

Escribe te comentario:

=

Otras noticias

Otras noticias
OFICINA JOVE DEL MARESME 12 Noviembre 2019

Butlletí de Novembre - Mobilitat Internacional del Maresme

Ja pots consultar el butlletí de notícies d'aquest mes del Servei de Mobilitat Jove del Maresme.

OFICINA JOVE DEL MARESME 12 Noviembre 2019

Xerrada Amor romàntic i violència de gènere a les sèries per a adolescents

Biblioteca Pública de Cabrils, dijous 14 de novembre a les 19h.

Taller "Embolicat Zero Waste"

A les portes del nadal amb tants regals a fer, fes-li un cop de mà al medi ambient evitant el paper i generar residus. L'embolcall és el vestit del ...

OFICINA JOVE DE L'ALT URGELL 07 Noviembre 2019

Cicle de tallers: Sexualitats

Tallers per a joves, per a dones de totes les edats i per a famílies. 11 i 13 de novembre Montferrer i Castellbò