Activitats d'habitatge per a joves. Octubre - desembre 2019

Et preocupa no trobar habitatge a Barcelona? Vine a les activitats d'habitatge per a joves que, d'octubre a desembre, organitzem els Punts infoJOVE de Barcelona i l'Assessoria d'Habitatge compartit!

T'hi mostrarem eines i recursos per compartir pis a la ciutat, podràs trobar la teva unitat de convivència per llogar un habitatge i, si el que vols és conèixer els nous accessos a l'habitatge, t'explicarem què són i com aprofitar-los.

 

-Estalvia energia a casa. Coneix els teus drets energètics. PIJ Paral·lel - dimarts 01/10, 17.30h

-Vols compartir pis?. Espai Jove La Fontana - dilluns 14/10 (Aquesta activitat es realitzarà pel matí i la tarda. Ens posarem en contacte amb tu per concretar l'horari)

-Alternatives d'accés a l'habitatge. Espai Jove La Fontana - dimecres 30/10, 18h

-Troba un lloc per viure. Recursos per trobar habitatge a Barcelona. PIJ Paral·lel - dijous 05/12, 18h

Totes les activitats són gratuïtes amb inscripció prèvia

 

Més info i Inscripcions aquí

 

Punts infoJOVE de Barcelona

Comentaris
Hi guys I hope you are well. I can recall one of you contacting me on Fiverr regarding some vape backlink work. Unfortunately, my Fiverr account was shut down arbitrarily and there is nothing I can do about it. I have decided to take my work outside of Fiverr. I would like to invite you to view my vape backlinks package here: https://creativebeartech.com/product/monthly-vape-seo-package/ The objective of this vape backlinks package is to rank your site on the search engines for your chosen set of keywords. This will increase your site traffic and sales. I look forward to working with you!
Blondell Spady
05/10/2019

Escribe te comentario:

=

Otras noticias

Otras noticias
OFICINA JOVE DEL MARESME 15 Octubre 2019

CURS GRATUÏT A MATARÓ - GARANTIA JUVENIL

El proper 21 d'octubre s'inicia un curs gratuït d'auxiliar d'ajuda a domicili: ajuda psicosocial a persones amb dependència, a Mataró.

OFICINA JOVE DEL MONTSIÀ 11 Octubre 2019

Concurs Calendari Montsià Jove 2020

Comença la tercera edició del Concurs d'Instagram de l'Oficina Jove del Montsià! Participa!

OFICINA JOVE DEL MONTSIÀ 11 Octubre 2019

El Consell Comarcal del Montsià contractarà a cinc persones joves en pràctiques beneficiàries de Garantia Juvenil

El Consell Comarcal del Montsià rep una subvenció en el marc del Programa Operatiu d’Ocupació Juvenil 2014-2020 per a la contractació de persones ...

Torna Time to move 2019!

L’Oficina jove de l’Alt Urgell es suma a la iniciativa emblemàtica d'Eurodesk "Time to Move" per tal de donar a conèixer a les persones joves de ...

OFICINA JOVE DEL MARESME 10 Octubre 2019

Butlletí d'octubre - Servei de Mobilitat Internacional

Acabat de sortir del forn... ja és aquí el butlletí del Servei de Mobilitat Internacional Jove del Maresme! Fes-li un cop d'ull...!