Acreditació econòmica MATRC i Beca EQUITAT curs acadèmic 2018-2019

OFICINA JOVE GARRAF 2018 Julio 05
Per al curs acadèmic 2018-2019 s’ha implementat un únic formulari per a sol·licitar l’Acreditació de caràcter econòmic (MATRC), per matricular-se com a becari/ària condicional, i l’Acreditació del tram de renda familiar i la beca Equitat (EQUITAT)

 

El formulari de sol·licitud és únic i permet sol·licitar:

  • L'acreditació del tram de renda familiar i la beca Equitat per a la minoració del preu públic dels crèdits dels estudis universitaris. (Procediment EQUITAT).
  • L'acreditació de caràcter econòmic a l'efecte exclusiu de poder formalitzar la matrícula amb la condició de becari/becària condicional. (Procediment MATRC).

La persona sol·licitant haurà de formalitzar la sol·licitud d'acord amb el model normalitzat per via electrònica a través de la web de  "Tràmits gencat".

Requisits comuns

  1. Complir els requisits de renda i patrimoni familiar descrits a l'apartat IV de la convocatòria.

Requisits específics EQUITAT

  1. Tenir nacionalitat espanyola o de qualsevol estat membre de la Unió Europea. En el cas de ciutadans de la Unió o dels seus familiars, beneficiaris dels drets de lliure circulació i residència, han de tenir la condició de residents permanents o acreditar ser treballadors per compte propi o d'altri.

En el cas d'estudiants no comunitaris, s'aplica el que es disposa en la normativa sobre drets i llibertats dels estrangers a Espanya i la seva integració social.

Els requisits s'han de complir a data 31 de desembre de 2017.

  1. Queden excloses d’aquest procediment les persones que vulguin cursar uns estudis de grau i estiguin en possessió d’alguna titulació universitària oficial del mateix o superior nivell o compleixin els requisits legals per a la seva obtenció, llevat que l’hagin obtingut en centres no coberts pel sistema públic de finançament.
  2. Queden excloses d’aquest procediment les persones que vulguin cursar uns estudis de màster habilitant i estiguin  en possessió d’alguna titulació universitària oficial del mateix o superior nivell o compleixin els requisits legals per a la seva obtenció, llevat que l’hagin obtingut en centres no coberts pel sistema públic de finançament.

El termini de presentació de sol·licituds és del 5 de juliol al 15 d'octubre 2018.

Instruccions formulari Acreditació econòmica (MATRC) i beques Equitat

 

Comentaris
Encara no hem rebut resposta de l'acreditació del tram de renda familiar i de la beca equitat, però si ens han contestat sobre l'acreditació com a becari. Quan solen dónar resposta?
Belén
03/08/2018
Hola Belén, disculpa que hem estat tancats per vacances, hem vist la teva pregunta, però a més a més hem tingut problemes tècnics per publicar la resposta. Quan omples el formulari, reps dues respostes, però no alhora. Heu rebut la primera, que és que està acreditat/da com a becari/ària condicional. Per la següent, desconeixem quan rebreu resposta. Si t'urgeix saber-ho, pots contactar amb AGAUR al telèfon: 933 10 63 94 o si et salta el contestador, també responen per email (triguen uns dies), a informacio.agaur@gencat.cat
Oficina Jove Garraf
05/09/2018

Escribe te comentario:

=

Otras noticias

Otras noticias

Nova programació de l'Ideal-OJG , primer trimestre.

Ja podeu consultar la nova programació de l'Ideal-OJG d'aquest primer trimestre. Anima't a participar d'alguna de les moltes activitats que ofereix!

OFICINA JOVE DEL MONTSIÀ 21 Septiembre 2018

3a edició del concurs Hip-hop per la Pau

L’Institut Català Internacional per la Pau convoca una nova edició del concurs Hip-hop per la Pau.

OFICINA JOVE DEL MARESME 19 Septiembre 2018

Ja estan oberts els terminis per demanar les beques d’estudis post obligatoris.

El 17 d'agost s'ha obert el termini per sol•licitar les Beques Generals del Ministeri d'Educació per als ensenyaments post obligatoris.