OFICINA JOVE DEL SOLSONÈS
Passeig Pare Claret (Casal de Cultura i Joventut)
Solsona 25280
de dilluns a divendres de 10 a 13’30h i dilluns i dimecres de 16 a 19h
973 98 02 75
Serveis oferts

HABITATGE

 

A l’Oficina Jove del Solsonès tenim un recull de recursos que et poden ajudar a trobar una llar, a tenir controlats tots els tràmits, la legislació que cal tenir en compte o la informació sobre les  fonts de finançament que et poden ajudar a assumir-ne el cost.


BORSA JOVE D'HABITATGE

L’Ajuntament de Solsona gestiona la Borsa d'Habitatge de Lloguer, coordinada per l'Oficina de Cooperació. Des d’aquest servei es pretén facilitar l’habitatge de lloguer a un preu assequible pels joves, oferint el màxim de garanties a tots els propietaris que confien en aquest servei.


Si necessites orientació sobre els diferents aspectes que cal tenir en compte en el moment de comprar o llogar un pis; conèixer el procediment legal, estudiar les condicions econòmiques necessàries o com pots aprofitar els recursos, contacta amb nosaltres.


Des de l’oficina Jove del Solsonès et facilitarem tota la informació necessària!


INFORMACIÓ SOBRE ELS AJUTS D'HABITATGE i REHABILITACIÓ

Des de la Borsa d’Habitatge de Lloguer de l’Ajuntament de Solsona es realitza també la tramitació de diversos ajuts estatals i de la Generalitat de Catalunya per al pagament del lloguer de l’habitatge o per la rehabilitació d’edificis d’habitatges d’ús residencial.


Hi ha diverses línies d’ajuts i subvencions, saps quina pot encaixar amb la teva situació?


Des de l’Oficina Jove del Solsonès et facilitarem tota la informació referent als avantatges i requisits per sol·licitar els ajuts, donarem suport durant la gestió de la documentació i et posarem en contacte amb la responsable del servei.