OFICINA JOVE DEL SOLSONÈS
Passeig Pare Claret (Casal de Cultura i Joventut)
Solsona 25280
de dilluns a divendres de 10 a 13’30h i dilluns i dimecres de 16 a 19h
973 98 02 75
Serveis oferts

EDUCACIÓ

 

La formació és la base per poder desenvolupar competències que millorin la teva qualitat de vida i la de les teves relacions amb l'entorn. Formar-te et permetrà créixer a escala personal i donar-te eines per l'entrada al món laboral.

Vine a l'oficina Jove, forma't i informa't, t'orientarem sobre el teu futur! El saber no ocupa lloc!

 

ENSENYAMENTS REGLATS

Des de l'Oficina Jove et podem informar sobre tots els itineraris formatius que pots seguir segons la teva situació actual.

Has de saber que hi ha diverses opcions per cursar l’ESO i que s’ofereixen diversos itineraris de formació reglada superior (Batxillerats, Cicles Formatius de Grau Mitjà, Cicles Formatius de Grau Superior i estudis universitaris).

També tens l’opció de cursar ensenyaments artístics que et donaran una formació artística de qualitat i et garanteixen la qualificació com a professional de les arts plàstiques, el disseny, la música, la dansa, l'art dramàtic i la conservació i restauració de béns culturals. Si vols seguir aprenent en aquest àmbit, caldrà que demostris certes habilitats en funció de cada àmbit.

T'informem de les opcions formatives dins i fora de la comarca, quins tipus d'estudis que pots cursar i les sortides laborals de cada un d'ells.

 

ASSESSORAMENTS UOC

Si estàs pensant a cursar algun estudi a la Universitat Oberta de Catalunya o ja hi estàs matriculat i tens algun dubte pots venir a l’Oficina Jove, som un espai d’assessorament personalitzat. Compta amb nosaltres!

 

ENSENYAMENTS NO REGLATS

El coneixement d’idiomes t’obrirà les portes a un món de qualitat. Al Solsonès pots aprendre i obtenir els títols de Català o altres idiomes.

Has pensat de formar-te en allò que més t’apassiona, les teves aficions? Moltes entitats organitzen cursos, cursets i tallers de tots els àmbits: fotografia, vídeo, excursionisme, esports, decoració, bricolatge, aeromodelisme, còmics, Internet, informàtica, música, cuina, jardineria, teatre, ioga, literatura, idiomes, dansa...

Vols formar-te en el lleure? Vols tenir el títol de premonitor, monitor o de director? Nosaltres tenim tota la informació que necessites.

Si vols més informació consulta’ns, t’ajudem!

 

PUNT ACREDITA’T

Aquest servei permet a les persones que no tenen cap acreditació oficial, però sí experiència i coneixements professionals, aconseguir algun tipus de certificat professional. Si és el teu cas, vine i t’expliquem com fer-ho!

 

 

FIRA DE L’ESTUDIANT

A Solsona som part de l’organització de la Fira de l’Estudiant de Manresa, un espai que et permetrà conèixer els diferents itineraris formatius als que pots accedir a la Catalunya central. En aquesta fira podràs aconsellar-te sobre educació, ocupació i també emprenedoria.

 

PROGRAMA DE FORMACIÓ EN L’ÀMBIT DE LA SALUT

La teva salut és la base del teu futur. Des del programa de Suport a l’Educació i la Salut, coordinat per Xarxa Transversal d’Educació, volem que coneguis tot el necessari i per això s’organitzem xerrades informatives o tallers als centres educatius.

 

BEQUES I AJUTS

A l'Oficina Jove t'informem de les beques que pots demanar per estudiar i t’assessorem sobre quina és la millor opció de beca segons la teva situació.


Que el finançament de la teva formació no sigui l’inconvenient!


HORARI DE L’ESPAI JOVE D’EDUCACIÓ

Dimecres de 10 a 13.30h i de 16 a 19 h i de divendres de 10 a 13.30 h