OFICINA JOVE DEL MARESME
Plaça Miquel Biada, 5
Mataró 08301
De dilluns a divendres de 17h a 20h, dimecres de 10h a 14h i de 17h a 20h dissabtes de 9h a 14h
93 798 96 49
Serveis oferts

Notícies

Per un maig intercultural

L'Ajuntament de Mataró ofereix activitats durant tot el mes de maig en commemoració del 21 de maig, Dia Internacional de la Diversitat Cultural.

OFICINA JOVE DEL MARESME 30 Abril 2016

2n Concurs KABUA 2016

Ets jove i tens ganes de canviar el món? Kabua et repta a participar al seu concurs! Fes un vídeo que denunciï un dels temes que no t’agraden de la societat i tindràs la oportunitat de guanyar 1000€!!

OFICINA JOVE DEL MARESME 30 Abril 2016

Ajuts al lloguers per families vulnerables

La Generalitat de Catalunya ofereix uns ajuts per poder fer front als pagaments del lloguer per aquelles persones que es trobin en unitats de convivència amb ingressos baixos o moderats, i el cost de l’habitatge pot situar en risc d’exclusió social i residencial.

OFICINA JOVE DEL MARESME 05 Abril 2016

SIOP: Setmana de la informació i l'orientació professional a Mataró (Desena edició)

Estas perdut/da i no saps que fer en un futur? Ja està aquí la SIOP, la setmana de la informació i l’orientació professional, t’informem de totes les activitats i actes relacionats perquè coneguis tots els recursos i trobis el teu camí professional.No deixis perdre l’oportunitat d’orientar-te ...

OFICINA JOVE DEL MARESME 01 Abril 2016

Tallers del Servei de mobilitat a l'abril

Des del Servei de Mobilitat Internacional Jove del Maresme s'ofereix 2 tallers informatius sobre: "Estades a l'estranger" i "Fes valer la teva experiència". Les formacions permeten aprofundir i treballar sobre el tema desenvolupat. Són gratuïts però amb inscripció prèviament.

OFICINA JOVE DEL MARESME 01 Abril 2016

Beques Connecta't del Carnet Jove 2016

El Carnet Jove posa a disposició 10 beques, cada una en un àmbit diferent, que faciliten la incorporació dels joves al món del treball a empreses com ara TV3, La Vanguardia, El Punt Avui o Ediciones El Jueves. Les beques tenen una dotació de 5.000€ cadascuna.