OFICINA JOVE DEL MARESME
Plaça Miquel Biada, 5
Mataró 08301
De dilluns a divendres de 17h a 20h i dissabtes de 9h a 14h
93 798 96 49
Serveis oferts

Notícies

40a Festa Major de l'Esplai Garbi

El pròxim dissabte 11 l'Esplai Garbi celebra la 40a Festa Major. Hi haurà activitats des de les 10 del matí fins a la matinada a diferents llocs de Mataró.

Viatja per Europa, fes un Interrail!

Per a tots/es aquells/es que us agrada viatjar i/o teniu ganes de veure Europa i no sabeu per on començar, des del Servei de Mobilitat internacional Jove del Maresme i l'Oficina Jove del Maresme - Sidral s'ofereix un taller temàtic teòric-pràctic sobre "Com realitzar un Interrail"

Augment de les sales d’estudi en època d’exàmens

Ara els i les joves podran accedir a més espais públics per a poder afrontar els seus exàmens durant la temporada d'estiu.

El Grup d’Esplai l’Erol celebra els 30 anys de trajectòria

El pròxim dissabte 4 de juny de les 11h a les 20h el Grup d’Esplai Erol ha preparat un munt d’activitats durant tot el dia per a infants i famílies, per tal de crear un dia festiu i commemorar el 30è aniversari de l’Esplai.

Últim dia per inscriure's al 12è Concurs de Música Jove 2016

Es posa en marxa una nova edició de mostra musical al Maresme. Consulta les bases i aprofita aquesta oportunitat per donar a conèixer el teu grup musical.

Descarrega't el Butlletí de l’Assessoria de Mobilitat Internacional Jove

Com cada mes la nostra assessora de mobilitat facilita un dossier amb totes les novetats, beques, ofertes de feines, intercanvis i experiències de joves del Maresme a l’estranger.