OFICINA JOVE DEL MARESME
Plaça Miquel Biada, 5
Mataró 08301
De dilluns a divendres de 17h a 20h i dissabtes de 9h a 14h
93 798 96 49
Serveis oferts

Notícies

OFICINA JOVE DEL MARESME 31 Octubre 2014

FESTA DE LA TARDOR

Els Geganters de la Llàntia i l’associació Enlleure’t han organitzat diferents activitats per avui divendres 31 i dissabte 1, entre elles: cercavila, recollida de caramels i el túnel del terror.

OFICINA JOVE DEL MARESME 23 Octubre 2014

FORMACIÓ DUAL A ALEMANYA: VOLS ESTUDIAR I TREBALLAR A ALEMANYA?

El proper dia 5 de novembre al Servei d’Ocupació de Mataró (SOM), portara a terme una xerrada sobre la formació dual a Alemanya. No deixis perdre aquesta oportunitat, Informa't!

OFICINA JOVE DEL MARESME 23 Octubre 2014

TALLER DE MOBILITAT INTERNCIONAL: Recursos per treballar i fer pràctiques a Europa

Has acabat els estudis i vols fer pràctiques a Europa? T’agradaria treballar per obtenir més experiència, millorar els teus idiomes? T’expliquem on trobar programes de pràctiques subvencionats, recerca de pràctiques per lliure, feina temporal i feina qualificada a Europa!

OFICINA JOVE DEL MARESME 22 Octubre 2014

NOVA IMATGE DEL SERVEI DE MOBILITAT INTERNACIONAL JOVE DEL MAREME

Avui a les 19h, el Servei de Mobilitat Internacional Jove del Maresme presenta a "Can Jorba" (Vilassar de Mar) l'exposició fotografica de Create'n'Share i la nova imatge del servei.

OFICINA JOVE DEL MARESME 21 Octubre 2014

CONCURS DE SELFIES

En motiu del 25 de Novembre: Dia internacional contra la violència masclista, l'associació per la igualtat anomenada "L'hora violeta" ha organitzat un concurs fotogràfic via facebook per a tots/es aquells/es que hi vulguin participar.

OFICINA JOVE DEL MARESME 06 Octubre 2014

ARRIBA EL PROJECTE " LA AKADEMIA" A MATARÓ

El projecte "La Akademia", vinculat al Master en "Desarrollo personal y liderazgo" de la Universitat de Barcelona, promou un curs gratuït per a joves entre 16 i 22 anys titulat "Educació emocional", amb l'objectiu de descobir la millor versió d'un mateix i orientar el seu futur professional i person ...