OFICINA JOVE DEL MARESME
Plaça Miquel Biada, 5
Mataró 08301
De dilluns a divendres de 17h a 20h i dissabtes de 9h a 14h
93 798 96 49
Serveis oferts

Notícies

El Grup d’Esplai l’Erol celebra els 30 anys de trajectòria

El pròxim dissabte 4 de juny de les 11h a les 20h el Grup d’Esplai Erol ha preparat un munt d’activitats durant tot el dia per a infants i famílies, per tal de crear un dia festiu i commemorar el 30è aniversari de l’Esplai.

Últim dia per inscriure's al 12è Concurs de Música Jove 2016

Es posa en marxa una nova edició de mostra musical al Maresme. Consulta les bases i aprofita aquesta oportunitat per donar a conèixer el teu grup musical.

Descarrega't el Butlletí de l’Assessoria de Mobilitat Internacional Jove

Com cada mes la nostra assessora de mobilitat facilita un dossier amb totes les novetats, beques, ofertes de feines, intercanvis i experiències de joves del Maresme a l’estranger.

Cursos de lleure per aquest estiu 2016

Ja estan obertes les inscripcions als diferents cursos en l’àmbit del lleure infantil i juvenil per aquest estiu. Les formacions engloben el curs de monitor/a, pre-monitor/a i el curs de d’Iniciació a Tècnic d’Esport (CIATE)

Cursos d'estiu a Tres Roques

Ja estan obertes les inscripcions als cursos d’estiu del Centre Permanent Tres Roques, fins el 5 de juny

Vols marxar a l’estranger aquest estiu a fer un voluntariat?

Des de l'Assessoria de Mobilitat Internacional Jove del Maresme és realitzarà un taller temàtic sobre "Voluntariat Europeu". Tant si vols anar sol o en grup, durant una setmana o fins a un any, ben lluny o més a prop… Hi han molts projectes diferents esperant!