OFICINA JOVE DEL MARESME
Plaça Miquel Biada, 5
Mataró 08301
De dilluns a divendres de 17h a 20h i dissabtes de 9h a 14h
93 798 96 49
Serveis oferts

Notícies

OFICINA JOVE DEL MARESME 20 Gener 2017

Coneixes les novetats del Voluntariat per la Llengua? Assabenta't de com participar de manera virtual

El Voluntariat per la llengua (VxL), que posa en contacte a voluntaris i aprenents per practicar el català, ha iniciat la seva modalitat virtual.

OFICINA JOVE DEL MARESME 14 Gener 2017

T'agradaria donar a conèixer la teva creativitat audiovisual? Et recomanem la mostra de curts Videopèsols a Caldes d'Estrac!

La iniciativa es troba en la 2a edició i s'emmarca dins de la 23a Pesolada de Caldes d'Estrac. Invita als creadors/es audiovisuals perquè realitzin vídeos inspirats en el pèsol, com a element identificatiu del municipi.

OFICINA JOVE DEL MARESME 13 Gener 2017

Ets una persona creativa? Dóna un cop d'ull a les convocatòries d'ART JOVE

Des de l'Agència Catalana de la Joventut de la Generalitat de Catalunya es presenten diversos projectes per tal de desenvolupar-los en la Sala d'Art Jove al llarg del 2017.

OFICINA JOVE DEL MARESME 11 Gener 2017

Ja està aquí el primer butlletí de l'any del Servei de Mobilitat Internacional Jove del Maresme, descarrega-te'l i coneix les novetats!

Des del servei de Mobilitat Internacional Jove del Maresme ja han publicat el butlletí del mes de gener, dóna un cop d'ull a les novetats!!

OFICINA JOVE DEL MARESME 09 Gener 2017

Se t'esgoten les idees pel cap de setmana? Et proposem l'espectacle Teen Time Gone

Si sou joves i teniu ganes de conèixer més de les arts escèniques, us recomanem l'espectacle Teen Time Gone. No us ho podeu perdre!

OFICINA JOVE DEL MARESME 06 Gener 2017

Assabenta't sobre com serà la Internet del futur amb la iniciativa Next Generation Internet

Vols conèixer com serà la Internet del futur? Tens dubtes sobre com funciona Internet? Tots aquests dubtes i més els podràs resoldre amb la iniciativa Next Generation Internet, que proposen des de la Comissió Europea.