OFICINA JOVE DEL MARESME
Plaça Miquel Biada, 5
Mataró 08301
De dilluns a divendres de 17h a 20h i dissabtes de 9h a 14h
93 798 96 49
Serveis oferts

Notícies

OFICINA JOVE DEL MARESME 13 Desembre 2016

Últims dies per a realitzar les inscripcions de Monitor/a i Director/a de Lleure

Només queden 2 dies per a realitzar les inscripcions dels cursos de monitor/a i director/a de lleure. No et quedis sense la teva plaça!

OFICINA JOVE DEL MARESME 12 Desembre 2016

XXI Jornades de Futbol Solidari 2016

L'equip de monitors del Grup d'Esplai d'Erol de Mataró amb la participació de l'Escola Pia Santa Anna de Mataró i d'altres entitats, han organitzat unes Jornades de Futbol Solidari per recaptar diners per un projecte al Senegal.

OFICINA JOVE DEL MARESME 12 Desembre 2016

Setmana del Voluntariat a Mataró

La ciutat de Mataró ha organitzat una setmana dedicada al Voluntariat amb diverses activitats que pretenen reconèixer la tasca que realitzen les persones que es dediquen a aquesta tasca.

OFICINA JOVE DEL MARESME 08 Desembre 2016

Gimcana Solidària per recaptar diners per a la Marató de TV3

Des de la Xarxa d'Espais Joves de l'Ajuntament de Mataró i amb la participació de les diverses entitats de lleure que es troben a la ciutat es durà a terme una gimcana per recollir diners per la Marató de TV3.

OFICINA JOVE DEL MARESME 05 Desembre 2016

XII Setmana de l'emprenedoria del Consell Comarcal del Maresme

El Consell Comarcal del Maresme ofereix una setmana amb diverses activitats i sessions informatives orientades a les petites empreses, emprenedors i persones autònomes per tal de conèixer i millorar la seva competència professional.

OFICINA JOVE DEL MARESME 01 Desembre 2016

Curs de creació i manteniment de botigues online

La Cambra de Comerç del Maresme ofereix l'oportunitat de realitzar un curs de creació i manteniment de botigues online a l'Institut Thos i Codina de Mataró.