OFICINA JOVE DEL MARESME
Plaça Miquel Biada, 5
Mataró 08301
De dilluns a divendres de 17h a 20h i dissabtes de 9h a 14h
93 798 96 49
Serveis oferts

Notícies

Cursos d'estiu a Tres Roques

Ja estan obertes les inscripcions als cursos d’estiu del Centre Permanent Tres Roques, del 22 de maig fins al 7 de juny de 2017.

Taula d'experiències sobre Intercanvis Juvenils Internacionals

Des del Servei de Mobilitat Jove del Maresme us proposem una Taula d'experiències dirigida a professionals de joventut i a totes aquelles persones que des del món del lleure o de l'ensenyament. Comptarem amb la presència de l'entitat Nexes, i amb tres experiències del territori.

17 de maig: Dia Internacional contra la LGTBIfòbia

Mataró celebra per primera vegada el Dia Internacional contra la LGTBIFÒBIA

Fes-te Voluntari/a i viu les Santes des de dins!

Inscriu-te com a voluntari/a en l'organització de la festa major de Mataró, les Santes del 2017, i viu unes Santes diferents!

Tria el teu estiu!

S’acosta l’estiu i cal pensar què fareu durant les vacances. Com cada any, la Guia d’Activitats de Lleure Educatiu recull les propostes que caus, esplais, casals de joves i empreses d’educació en el lleure organitzen perquè passeu un estiu ple d’experiències.

1a edició dels premis ReimagineTextile

El Tecnocampus i l’Ajuntament de Mataró, juntament amb el centre tecnològic EURECAT i l’associació ASEGEMA, han convocat la primera edició dels Premis ReimagineTextile, adreçats a emprenedors i empreses de recent creació amb idees de negoci relacionades amb la tecnologia i la innovació en ...