OFICINA JOVE DEL MARESME
Plaça Miquel Biada, 5
Mataró 08301
De dilluns a divendres de 17h a 20h i dissabtes de 9h a 14h
93 798 96 49
Serveis oferts

Notícies

Llegeix, prem el REC... i guanya!

Des del Servei de Biblioteques de la Generalitat de Catalunya, la Universitat Oberta de Catalunya i Catorze es convoca el quart concurs de booktrailers per a persones joves de 14 a 18 anys.

Celebra el Dia Internacional de la Diversitat Cultural a Mataró

Mataró organitza una vintena d’activitats en el marc del Maig Intercultural, una iniciativa que per quart any consecutiu agrupa totes les accions emmarcades en el Dia Internacional de la Diversitat Cultural, que se celebra el proper 21 de maig.

Aprofita l'estiu a Mataró!

Durant les vacances escolars i amb el suport de l’Ajuntament s’organitzen activitats d’oci i lleure: casals d’estiu, teatre, piscina, robòtica, formacions en el lleure i tallers per a infants i joves.

Encara pots fer la inscripció a l'Estiu és teu!

Aquest estiu aprèn i passa't-ho bé amb les estades de la Xanascat.

OFICINA JOVE DEL MARESME 27 Abril 2017

Inauguració de l'exposició "Sentiments de barri" amb una alta assistència de joves

Dijous 27 d'abril a les 18:30 hores ha tingut lloc l'acte inaugural de l'exposició "Sentiments de barri", amb la representació de tècnics de Joventut de l'Ajuntament de Mataró, la regidora delegada d'Igualtat i Joventut Marisa Merchan, les joves protagonistes i l'associació Diomira.

OFICINA JOVE DEL MARESME 26 Abril 2017

Acte Inaguració de l'exposició fotogràfica "Sentiments de barri"

El dijous 27 d’abril a les 18:30 hores a l’espai expositiu del Centre Cívic Cabot i Barba (plaça Miquel Biada, 5) tindrà lloc la inauguració de l’exposició “Sentiments de Barri”.