OFICINA JOVE DEL MARESME
Plaça Miquel Biada, 5
Mataró 08301
De dilluns a divendres de 17h a 20h i dissabtes de 9h a 14h
93 798 96 49
Serveis oferts

ON EM PUC ASSESSORAR PER TROBAR FEINA?


L'Ajuntament de Mataró ofereix un servei anomenat Ocupació Jove (SOM - servei d'ocupació de Mataró), és un espai de transició del món educatiu al món del treball.
 
Està adreçat a joves de 16 a 25 anys de Mataró, Argentona i Cabrera, a les famílies implicades, als centres educatius de la ciutat i al conjunt de professionals de l’educació, orientació i formació.
 
Es troba situat al Centre Cívic Cabot i Barba, a la Pça. Miquel Biada, núm. 5 de Mataró, davant l'estació de RENFE.
 
 1. Descripció de l'equipament

  Més de 300m2 equipats amb recursos i material que et facilitaran l'orientació professional i la recerca de feina. Ordinadors amb connexió a internet i programari per navegar pels portals de feina i les carcaes professionals, consultar el correu electrònic, redactar el teu currículum o carta de presentació, fer ús del club de feina, amb un equip de professionals que t'acompanyaran i et proporcionaran informació sobre itineraris formatius, sortides laboral i altres recursos amb els que descobriràs les teves habilitats i interessos professionals 

   
 2. Descripció de l'activitats

  - Assessorament individualitzat
  Consisteix en assessories personalitzades. Les assessories són de dilluns a divendres de 9.00h a 14.00h. Cal demanar sita previa per via telèfonica (93 757 82 41) o via telemàtica al web

  Posem a la teva disposició

  - Activitats en grup
  Pensades per a acompanyar-te quan busques feina o formació, quan et cal orientació professional, o has de treballar les teves competències i habilitats per cercar feina.

  Activitats en grup
   
  - Activitats per a grups d'estudiants 
  Tallers monogràfics per a promoure la reflexió i la presa de decisions sobre el seu Futur Professional. Si ets professor/a, consulta quins monogràfics són més adients per al teu alumnat.

  Activitats per a grups d'estudiants

   
 3. Programes ocupacionals específics per a persones joves desocupades

  - Joves per l'Ocupació

  Programa de suport a l’experiència laboral per a joves en atur, entre 16 i 25 anys, sense Graduat Escolar o amb Graduat Escolar, però sense estudis post obligatoris finalitzats.

  Programes ocupacionals específics per a persones joves desocupades

  - Jo també
  Programa d'orientació professional i acompanyament laboral per afavorir la inserció sociolaboral de joves de 16 a 24 anys,  prioritàriament dels barris de Cerdanyola, Rocafonda i el Palau-Escorxador.

  Jo també
   
 4. Esdeveniments anuals

  - SIOP : Setmana de la infomació i l'Orientació Professional

  Esdeveniment on es mostren tots els recursos formatius que la ciutat ofereix després de l’etapa de formació d’escolarització obligatòria, així com informació per facilitar la presa de decisions i la tria.

  Esdeveniments anuals