OFICINA JOVE DEL MARESME
Plaça Miquel Biada, 5
Mataró 08301
De dilluns a divendres de 17h a 20h i dissabtes de 9h a 14h
93 798 96 49
Serveis oferts

ASSESSORIA DE MOBILITAT INTERNACIONAL JOVE DEL MARESME

 

El Servei de Mobilitat Internacional Jove del Maresme és un projecte format per 23 municipis del Maresme amb el suport i coordinació del Consell Comarcal del Maresme.

T'informem i t'assessorem sobre temes relacionats amb la Mobilitat Internacional: treballar a l'estranger de forma temporal o amb un projecte de més llarga durada, realitzar estudis i pràctiques laborals, participar en un projecte de voluntariat, en estades solidàries, camps de treball internacionals, intercanvis juvenils, etc.

En el Servei de Mobilitat pots trobar:

 

  • Assessories presencials, on una professional especialitzada en mobilitat internacional per a joves t'atendrà de forma individual i t'orientarà perquè puguis concretar i donar forma al teu projecte de mobilitat. També rebràs informació dels aspectes més transversals i pràctics de la mobilitat en un país concret (visats, DNI, allotjament, prestació d’atur, seguretat social, impostos, xarxes de suport, etc.). Cal demanar cita prèvia.
  • Oferta periòdica de tallers i formacions grupals sobre temes concrets relacionats amb la mobilitat internacional dels i les joves.
  • Butlletí Mensual de Mobilitat Internacional jove, perquè puguis disposar de forma periòdica de notícies i informacions de projectes i oportunitats concretes per fer una estada en un altre país.

 

Per a més informació, inscripcions als tallers o demanar hora per l'assessoria presencial, contacta amb el Punt d'Informació Juvenil del teu municipi.

Contacta amb l'assessora :

- Correu: mobilitatjove@ccmaresme.cat

- Web Mobilitat Internacional Jove del Maresme

- Segeix-nos al facebook: www.facebook.com/Mobilitat.Internacional.Maresme