OFICINA JOVE DEL MARESME
Plaça Miquel Biada, 5
Mataró 08301
De dilluns a divendres de 17h a 20h, dimecres de 10h a 14h i de 17h a 20h dissabtes de 9h a 14h
93 798 96 49
Serveis oferts

SERVEI DE MOBILITAT INTERNACIONAL JOVE DEL MARESME

 

La imagen puede contener: texto

El Servei de Mobilitat Internacional Jove del Maresme és un projecte format per 24 municipis del Maresme amb el suport i coordinació del Consell Comarcal del Maresme.

T'informem i t'assessorem sobre temes relacionats amb la Mobilitat Internacional: treballar a l'estranger de forma temporal o amb un projecte de llarga durada, realitzar estudis i pràctiques laborals, participar en un projecte de voluntariat, estades solidàries, camps de treball internacionals, intercanvis juvenils, etc.

En el Servei de Mobilitat pots trobar:

  • Assessories presencials, on una professional especialitzada en mobilitat internacional per a joves t'atendrà de forma individual i t'orientarà perquè puguis concretar i donar forma al teu projecte de mobilitat. També rebràs informació dels aspectes més transversals i pràctics de la mobilitat en un país concret (visats, DNI, allotjament, prestació d’atur, seguretat social, impostos, xarxes de suport, etc.). Cal demanar cita prèvia.
  • Oferta periòdica de tallers i formacions grupals sobre temes concrets relacionats amb la mobilitat internacional dels i les joves.
  • Butlletí Mensual de Mobilitat Internacional jove, perquè puguis disposar de forma periòdica de notícies i informacions de projectes i oportunitats concretes per fer una estada en un altre país.

Per a més informació, inscripcions als tallers o demanar hora per l'assessoria presencial, contacta amb el Punt d'Informació Juvenil del teu municipi.

 

Contacta amb l'assessora per a més informació!

Mobilitat Internacional Jove del Maresme