OFICINA JOVE DEL BAIX PENEDÈS
Àngel Guimerà, 17
El Vendrell 43700
Horari general: dl, dm, dc i dv de 10 a 14:30h; dj de 10 a 14h i de 17 a 19h / Horari d'estiu (22/juny - 15/setembre), Setmana Santa i Nadal: de dl a dj de 10 a 15h i dv de 10 a 14h
977 15 71 57
Serveis oferts

CARNETS INTERNACIONALS

 

Si vols viatjar amb descomptes, vine a l'Oficina Jove del Baix Penedès a tramitar el teu carnet!

Carnets d'Alberguista
El carnets d'Alberguista t'obren les portes dels 47 albergs de la XANASCAT (Xarxa Nacional d'Albergs Socials de Catalunya) i de les més de 4000 instal·lacions de la IYHF (International Youth Hostel Federation) situades als principals indrets turístics del món.
Hi ha diferents modalitats:
- Juvenil (5€): per a joves d'entre 14 i 29 anys.
- Adult (10€): a partir de 30 anys.
- De grup (16€): per a entitats i associacions juvenils, esportives o socioculturals, amb un mínim de 10 persones.
- Familiar (18€): per a famílies amb fills menors de 18 anys. Per a famílies nombroses i monoparentals és gratuït.

Per a tramitar-lo cal presentar el Document Nacional d'Identitat (DNI) (si ets menor d'edat, cal una autorització paterna i una fotocòpia del DNI de qui autoritza). Per a obtenir el carnet de grup cal presentar el DNI del responsable i un document de sol·licitud de l'entitat. Els carnets tenen validesa d'un any natural des del dia que es tramita.

Més informació:
Xarxa Nacional d'Albergs Socials de Catalunya: www.xanascat.cat
Red Española de Albergues Juveniles: www.reaj.com
Hostelling International: www.hihostels.com


Carnets Student i Teacher
Els carnets ISIC i ITIC són internacionals i reconeguts per la UNESCO.
El carnet Student o ISIC (International Student Identity Card) t'identifica com a estudiant a qualsevol part del món i et permet gaudir de descomptes en bitllets internacionals, allotjaments, museus, teatres, cinemes, botigues, serveis d'emergència... Per a obtenir-lo cal tenir més de 12 anys i presentar el DNI, una fotografia de carnet i un document on consti que s'està matriculat en el curs actual a temps complet. El seu preu és de 9€ i la validesa és des de l'1 de setembre fins el 31 de desembre de l'any següent (un total de 15 mesos).
El carnet Teacher o ITIC (International Teacher Identity Card) està creat especialment per a professors i, de la mateixa manera que l'Student, permet gaudir de descomptes en bitllets internacionals, allotjaments, museus, teatres, cinemes, botigues, serveis d'emergència... Per a obtenir-lo cal presentar el DNI, una fotografia de carnet i un document de l'escola que certifiqui que hi treballa a dedicació plena com a professor. El seu preu és de 9€ i la validesa és d'un any natural des del dia que es tramita.

Més informació:
www.isic.org
www.reaj.com/isic