OFICINA JOVE DE LA CONCA DE BARBERÀ
Carrer Sant Josep, 18
Montblanc 43400
de dl. a dv. de 9.00 a 14.00 h; dl i dm de 15.30 a 18.00 h
977 86 12 32 - 606 303 917 (Whatsapp)
Serveis oferts

Notícies

Generació Erasmus+! Vols treballar, estudiar o fer un voluntariat a l'estranger? Vine a les xerrades Erasmus+

Comencen les xerrades “Sóc jove i vull anar a l’estranger” En aquestes xerrades s’aprofitarà per presentar el nou programa europeu Erasmus Plus que té com a objectiu millorar les qualificacions i l'ocupabilitat i modernitzar l'educació, la formació i el treball juvenil a Europa.

S’inaugura l’exposició Memòria Democràtica a Tarragona. Un passat per a no oblidar

El passat dimecres 19 de febrer a les 7 de la tarda es va inaugurar l’Exposició Memòria Democràtica a Tarragona. Un passat per a no oblidar a la Biblioteca Comarcal Conangla i Fontanilles de Montblanc.

Un tècnic de Joventut de l’Oficina Jove Conca de Barberà ha estat seleccionat per anar al curs de formació sobre Erasmus+ a Mollina, Màlaga.

Per tal de donar a conèixer i dotar als informadors juvenils d'eines per a la informació i difusió del programa europeu Erasmus+, l’Institut Nacional de la Joventut d’Espanya formarà 25 tècnics i informadors de joventut de tot l’Estat espanyol en aquest programa.

Continuen els tallers de prevenció i de primers auxilis

L’Oficina Jove de la Conca de Barberà ha organitzat un any més els tallers de prevenció i primers auxilis pels alumnes de 3r d'ESO dels centres de secundària de la comarca i de 2n al centre de secundària de Santa Coloma de Queralt.

Barjaula organitza el Quadrívium, el joc genuïnament montblanquí

Barjaula ha organitzat, per segon any en el marc del cicle d'activitats tardor-hivern, el Quadrívium. Si us vau quedar amb les ganes de jugar en la primera edició, ara hi tornem! Es tracta d'un joc que posarà a prova el coneixement de Montblanc dels participants.