OFICINA JOVE DE LA CONCA DE BARBERÀ
Carrer Sant Josep, 18
Montblanc 43400
de dl. a dv. de 9.00 a 14.00 h; dl i dm de 15.30 a 18.00 h
977 86 12 32 - 606 303 917 (Whatsapp)
Serveis oferts

Notícies

Auvënguen organitza un maridatge de vins i formatges a l'Espluga de Francolí

L'Associació de Joves Auvënguen de l'Espluga de Francolí organitza un maridatge de vins i formatges que anirà a càrrec d'Albert Rovira i que tindrà lloc el 24 de gener de 2014 a les 10 de la nit a la Sala Llucià Navarro.

Barjaula tanca el cicle Lumière amb la projecció de "Snatch, cerdos y diamantes"

“Snatch, cerdos y diamantes”, un triller protagonitzat per Brad Pitt i Benicio del Toro. Divendres a les 22h a l'EPD de Montblanc

Els Quintos de Sarral, una festa dels joves i pels joves

Amb l’arribada de Sant Antoni Abat arriba també la Festa dels Quintos 2014 de Sarral que a diferència d’altres edicions, serà organitzada pel teixit associatiu del poble i per alguns particulars.

Dissabte es van lliurar els reconeixements del 4rt Concurs de Pessebres Vila de Montblanc

La regidoria de Cultura, Festes i Joventut de l’Ajuntament de Montblanc i el Museu del Pessebre de Catalunya a Montblanc han organitzat en col•laboració amb l’UBCM una nova edició del concurs familiar de pessebres.

Més de 3.000 joves van participar l’any passat en les activitats organitzades per l’Oficina Jove

Més de 3.000 joves de la Conca van participar l’any passat en les 80 activitats organitzades per l’Oficina Jove. Aquestes dades es valoren molt positivament, ja que malgrat la crisi econòmica, s’ha pogut augmentar l’oferta d’activitats adreçades als joves i aquests hi han respòs de forma ...

Inaugurada la 10a. Mostra d’Art Jove de l'Oficina Jove de la Conca de Barberà

La Mostra d’Art Jove de la Conca de Barberà organitzada per l’Oficina Jove ha tornat ocupar de nou el Pati Central del Palau Alenyà de Montblanc amb més de 20 obres de joieria contemporània de Mireia Bonastre Bové, un jove de Pira.