OFICINA JOVE DE LA CONCA DE BARBERÀ
Carrer Sant Josep, 18
Montblanc 43400
de dl. a dv. de 9.00 a 14.00 h; dl i dm de 15.30 a 18.00 h
977 86 12 32 - 606 303 917 (Whatsapp)
Serveis oferts

Notícies

Se signa un conveni amb l’Escola de l’Esplai de Tarragona per a la realització de les pràctiques d’activitats d’educació en el lleure

La Junta de Govern del Consell Comarcal va aprovar ahir al vespre una proposta de l’Oficina Jove per signar un conveni de col•laboració entre el Consell Comarcal de la Conca de Barberà i l’Escola de l’Esplai de Tarragona per a la realització de les pràctiques.

Montblanc celebra el dia mundial de la poesia

Amb motiu del Dia Mundial de la Poesia, que es commemorava el passat divendres 21 de març, la Institució de les Lletres Catalanes i el Centre UNESCO de Catalunya van impulsar un seguit d’accions poètiques al territori de parlar catalana.

Arriben les últimes xerrades sobre l'ErasmusPlus a Vimbodí i l'Espluga

L’Espluga de Francolí serà l’últim municipi de la Conca de Barberà en acollir la xerrada “Sóc jove i vull anar a l’estranger” que dur a terme l’Oficina Jove Conca de Barberà

Montblanc celebrarà el dia mundial de la Poesia

El Punt de Serveis Juvenils de Montblanc, el Servei Comarcal de Català, el Servei Comarcal de Cultura i Joventut i la Biblioteca Comarcal Conangla i Fontanilles han preparat un acte de lectura poètica que té per objectiu acostar al màxim el fet poètic a la població de la vila.

Montblanc acull la primera xerrada sobre mobilitat “Sóc jove i vull anar a l’estranger”

El passat divendres 7 de març Montblanc va acollir la primera xerrada sobre mobilitat internacional “Sóc jove i vull estudiar a l’estranger” que organitza l'OJ Conca de Barberà.

Més de 200 alumnes de 2n i 3r d’ESO participen a les xerrades de primers auxilis

L’Oficina Jove de la Conca de Barberà va organitzar un any més les xerrades sobre la prevenció i els primers auxilis pels alumnes de 3r d'ESO dels centres de secundària de la comarca i de 2n al centre de secundària de Santa Coloma de Queralt.