OFICINA JOVE DE LA CONCA DE BARBERÀ
Carrer Sant Josep, 18
Montblanc 43400
de dl. a dv. de 9.00 a 14.00 h; dl i dm de 15.30 a 18.00 h
977 86 12 32 - 606 303 917 (Whatsapp)
Serveis oferts

Notícies

Montblanc acollirà l’exposició Memòria Democràtica a Tarragona, un passat per no oblidar

Dimecres 19 de febrer a 2/4 de 7 de la tarda s’inaugurarà a la Biblioteca Comarcal Conangla i Fontanilles l’exposició Memòria Democràtica a Tarragona, un passat per no oblidar . Una mostra que ha estat realitzada per l’Associació de Víctimes de la Repressió Franquista de Tarragona

Reunió de treball dels gestors de les instal•lacions juvenils de la Conca de Barberà

El proper dilluns 10 de febrer tindrà lloc la trobada anual de gestors d'instal·lacions juvenils de la Conca de Barberà a la seu del Consell Comarcal.

MIRADES l’exposició de la UOC arriba a Montblanc

Mirades és una exposició de fotografies dels alumnes del grau de Multimèdia de la UOC. És un treball fotogràfic, realitzat l’any 2011, sobre les múltiples facetes i interpretacions relacionades amb l’acte de mirar.

Persones en situació d’atur realitzen el Programa Connecta’t a Santa Coloma de Queralt

El passat 31 de gener va finalitzar el mòdul B del Programa d’Alfabetització Digital Connecta’t a Santa Coloma de Queralt.

Torna el programa Joves per a l’ocupació

El Servei d’Ocupació de Catalunya i Concactiva organitzen, en col•laboració amb l’Oficina Jove Conca de Barberà i amb el suport del Fons Social Europeu, el programa Joves per a l’Ocupació

La prevenció i els primers auxilis arriben a les aules de 2n i de 3r d’ESO

L’Oficina Jove de la Conca de Barberà ha organitzat un any més les xerrades sobre la prevenció i els primers auxilis pels alumnes de 3r d'ESO dels centres de secundària de la comarca i de 2n al centre de secundària de Santa Coloma de Queralt.