OFICINA JOVE DE LA CONCA DE BARBERÀ
Carrer Sant Josep, 18
Montblanc 43400
de dl. a dv. de 9.00 a 14.00 h; dl i dm de 15.30 a 18.00 h
977 86 12 32 - 606 303 917 (Whatsapp)
Serveis oferts

Notícies

Una desena de sarralencs participa al programa d’Alfabetització Digital Connecta’t

Una desena de persones participa al Programa d’Alfabetització Digital Connecta’t que va començar el passat 2 de juny i finalitzarà el 16 de juny. El curs, que s’imparteix en la modalitat formativa "Eines per a la recerca de feina", té una durada de 20 hores.

Últims dies d'inscripció al camp de treball per recuperar els molins de la vila de Montblanc

El termini d'inscripció finalitza el 17 de juny. L’Oficina Jove de la Conca de Barberà i l’Ajuntament de Montblanc en col·laboració amb el Museu Arxiu organitzen un camp de treball juvenil del 30 de juny a l’11 de juliol per recuperar els molins de la vila de Montblanc.

L'Espluga de Francolí ja té a punt les activitats d’estiu per infants i joves

L’Ajuntament de l’Espluga, en col·laboració amb l’Agrupament Escolta i Guia l’Estornell, organitza les activitats d’estiu per infants i joves. Aquest any les activitats s’iniciaran el dia 30 de juny i finalitzaran el 22 d’agost, sempre i quan hi hagi un nombre mínim de 10 nens i joves ...

Es presenta la II edició del Camp de Treball que organitza l'Oficina Jove

L’Oficina Jove de la Conca de Barberà i l’Ajuntament de Montblanc en col·laboració amb el Museu Comarcal organitzen un camp de treball juvenil del 30 de juny a l’11 de juliol per recuperar els molins de la vila de Montblanc.

Surt publicada la convocatòria de l’Acredita’t 2014

L’Oficina Jove és un punt oficial de l’Institut Català de Qualificacions Professionals (ICQP) que informa de les fases del procediment, els requisits d’accés, els drets i obligacions dels canditats, i les acreditacions oficials que es poden obtenir.

L’Oficina Jove organitza un camp de treball per recuperar els molins de la vila de Montblanc

L’OJ de la Conca de Barberà i l’Aj de Montblanc en col·laboració amb el Museu Arxiu organitzen un camp de treball juvenil del 30 de juny a l’11 de juliol per recuperar els molins de la vila de Montblanc. La presentació està prevista per dissabte 31 de maig a les 11h al Museu Arxiu de Montblanc. ...