OFICINA JOVE DE LA CONCA DE BARBERÀ
Carrer Sant Josep, 18
Montblanc 43400
de dl. a dv. de 9.00 a 14.00 h; dl i dm de 15.30 a 18.00 h
977 86 12 32 - 606 303 917 (Whatsapp)
Serveis oferts

Notícies

S’inaugura l’exposició Memòria Democràtica a Tarragona. Un passat per a no oblidar

El passat dimecres 19 de febrer a les 7 de la tarda es va inaugurar l’Exposició Memòria Democràtica a Tarragona. Un passat per a no oblidar a la Biblioteca Comarcal Conangla i Fontanilles de Montblanc.

Un tècnic de Joventut de l’Oficina Jove Conca de Barberà ha estat seleccionat per anar al curs de formació sobre Erasmus+ a Mollina, Màlaga.

Per tal de donar a conèixer i dotar als informadors juvenils d'eines per a la informació i difusió del programa europeu Erasmus+, l’Institut Nacional de la Joventut d’Espanya formarà 25 tècnics i informadors de joventut de tot l’Estat espanyol en aquest programa.

Continuen els tallers de prevenció i de primers auxilis

L’Oficina Jove de la Conca de Barberà ha organitzat un any més els tallers de prevenció i primers auxilis pels alumnes de 3r d'ESO dels centres de secundària de la comarca i de 2n al centre de secundària de Santa Coloma de Queralt.

Barjaula organitza el Quadrívium, el joc genuïnament montblanquí

Barjaula ha organitzat, per segon any en el marc del cicle d'activitats tardor-hivern, el Quadrívium. Si us vau quedar amb les ganes de jugar en la primera edició, ara hi tornem! Es tracta d'un joc que posarà a prova el coneixement de Montblanc dels participants.

El Punt d’Informació Juvenil Francolí es trasllada al Casal

La regidoria de joventut de l’Ajuntament de Francolí ha habilitat un nou espai pel Punt d’Informació Francolí al Casal. A partir d’aquesta setmana la tècnica de joventut treballarà al despatx annex a la sala Llucià Navarro. L’espai, conegut popularment com la “peixera”, era l’antiga ...