OFICINA JOVE DE LA CONCA DE BARBERÀ
Carrer Sant Josep, 18
Montblanc 43400
de dl. a dv. de 9.00 a 14.00 h; dl i dm de 15.30 a 18.00 h
977 86 12 32 - 606 303 917 (Whatsapp)
Serveis oferts

Notícies

Surt publicada la convocatòria de l’Acredita’t 2014

L’Oficina Jove és un punt oficial de l’Institut Català de Qualificacions Professionals (ICQP) que informa de les fases del procediment, els requisits d’accés, els drets i obligacions dels canditats, i les acreditacions oficials que es poden obtenir.

L’Oficina Jove organitza un camp de treball per recuperar els molins de la vila de Montblanc

L’OJ de la Conca de Barberà i l’Aj de Montblanc en col·laboració amb el Museu Arxiu organitzen un camp de treball juvenil del 30 de juny a l’11 de juliol per recuperar els molins de la vila de Montblanc. La presentació està prevista per dissabte 31 de maig a les 11h al Museu Arxiu de Montblanc. ...

Divendres 16 de maig va tenir lloc la xerrada “I després de l’ESO, què?” a Sarral

La conferència, que va anar a càrrec d’Estel Bové, tècnica de joventut de l’Ajuntament de Sarral, tenia per objectiu informar sobre el estudis a triar i les diferents trajectòries formatives.

Sarral organitza el Programa d’Alfabetització Digital Connecta’t

El Programa es durà a terme els dies 2, 6, 9, 13 i 16 de juny de 09.30h a 13.30h i oferirà la modalitat formativa "Eines per a la recerca de feina", que s'impartirà de forma presencial al Casa de l’Hospital de Sarral.

Auvënguen us convida a fer... una COMBINADA D'AVENTURES

Arriba el bon temps i no tens cap ganes d'estar a casa! I vosaltres? Des de l'Associació Juvenil Auvënguen us animem a participar a una nova activitat perquè n'han muntat una de bona.

25 famílies s’interessen sobre les beques i les experiències universitàries

La tarda del dimecres passat va tenir lloc a la Sala Noble del Consell Comarcal de la Conca de Barberà una doble activitat destinada a famílies, docents i alumnes en què s’informava i s’assessorava sobre les beques i els ajuts en recerca i sobre tot el relacionat amb estudiar a la universitat. ...