OFICINA JOVE DE LA CONCA DE BARBERÀ
Carrer Sant Josep, 18
Montblanc 43400
de dl. a dv. de 9.00 a 14.00 h; dl i dm de 15.30 a 18.00 h
977 86 12 32 - 606 303 917 (Whatsapp)
Serveis oferts

Notícies

Dinàmiques participatives per a reflexionar va ser el treball de la formació per a les entitats juvenils

Una quinzena de dirigents de les entitats juvenils de la Conca van assistir a la formació el passat dimecres 15 d’abril a la seu de Concactiva.

II Concurs Instagram de Sant Jordi a Santa Coloma de Queralt: #23a2014scq i pij_keressus

Coincidint amb l’arribada de Sant Jordi, el Punt de Serveis Juvenils de Santa Coloma de Queralt organitza el II Concurs d’Instagram que, com en la última edició, anirà dedicat a la Diada de Sant Jordi de Santa Coloma de Queralt i tindrà lloc el 23 d’abril de 2014.

Xerrades a l’Espluga, Montblanc i Santa Coloma obre “L’ús i l’abús de les TIC”

L’Oficina Jove Conca de Barberà ha organitzat tres xerrades adreçades a famílies amb fills adolescents en el marc del programa Concasana.

Les entitats juvenils de la comarca es trobaran en una sessió formativa organitzada per l’Oficina Jove

El relleu generacional i la participació a les entitats juvenils seran els temes que es treballaran a la sessió formativa per a dirigents de les associacions juvenils de la comarca que tindrà lloc el proper dimecres 15 d’abril, a la seu de Concactiva.

El Santuari de Sant Magí de la Brufaganya va ser l’escenari del Concert Comarcal de Primavera

El Consell Comarcal de la Conca de Barberà organitza des de fa anys un Concert comarcal en què les tres escoles municipals de música de la comarca, Montblanc, l’Espluga de Francolí i Santa Coloma de Queralt, ofereixen un repertori fresc i actual de la mà dels seus alumnes.

L’Espluga de Francolí acull la última xerrada de mobilitat internacional

El passat 4 d’abril va tenir lloc la darrere xerrada sobre mobilitat internacional “Sóc jove i vull anar a l’estranger” a l’Auditori Carulla Font de l’Espluga de Francolí. La xerrada, que va anar a càrrec d’Estel Bové, tècnica de l’Oficina Jove Conca de Barberà.