OFICINA JOVE DE LA CONCA DE BARBERÀ
Carrer Sant Josep, 18
Montblanc 43400
de dl. a dv. de 9.00 a 14.00 h; dl i dm de 15.30 a 18.00 h
977 86 12 32 - 606 303 917 (Whatsapp)
Serveis oferts

Notícies

Auvënguen us convida a fer... una COMBINADA D'AVENTURES

Arriba el bon temps i no tens cap ganes d'estar a casa! I vosaltres? Des de l'Associació Juvenil Auvënguen us animem a participar a una nova activitat perquè n'han muntat una de bona.

25 famílies s’interessen sobre les beques i les experiències universitàries

La tarda del dimecres passat va tenir lloc a la Sala Noble del Consell Comarcal de la Conca de Barberà una doble activitat destinada a famílies, docents i alumnes en què s’informava i s’assessorava sobre les beques i els ajuts en recerca i sobre tot el relacionat amb estudiar a la universitat. ...

Què, com i on poden estudiar els nostres fills? Taula rodona d’experiències universitàries i les Beques a Catalunya

Amb el nom: Què, com i on poden estudiar els nostres fills?, l’Oficina Jove de la Conca de Barberà amb el suport de la Direcció General de Joventut ha organitzant un cicle de xerrades adreçades a les famílies, docents i alumnes sobre orientació i informació dels estudis a triar.

Prop de 180 joves reflexions sobre l’ús i l’abús de les TIC a les IV Jornades d’Adolescència

Prop de 180 alumnes de 4t d’ESO van participar a les Jornades d’Adolescència de la Conca de Barberà que aquest any complien la seva quarta edició.

Sarral acollirà la xerrada “I després de l’ESO, què?: Estudis postobligatoris”

L’Ajuntament de Sarral i l’Oficina Jove Conca de Barberà en col•laboració amb la Direcció General de Joventut de la Generalitat, organitzen pel 9 de maig una xerrada informativa sobre els diferents itineraris formatius que es poden escollir al finalitzar l’Educació Secundària Obligatòria ...

El consell lliura un exemplar de les Narraciones Històricas de Manuel de Castellví a la biblioteca comarcal

Tal com s’ha anat fent aquests darrers anys, el Servei de Cultura del Consell Comarcal ha lliurat una obra a la Biblioteca Comarcal de la Conca de Barberà amb motiu de la celebració de la diada de Sant Jordi.