OFICINA JOVE DE LA CONCA DE BARBERÀ
Carrer Sant Josep, 18
Montblanc 43400
de dl. a dv. de 9.00 a 14.00 h; dl i dm de 15.30 a 18.00 h
977 86 12 32 - 606 303 917 (Whatsapp)
Serveis oferts

Notícies

Els alumnes de 4t d’ESO participaran a les IV Jornades d’Adolescència de la Conca de Barberà

L’Oficina Jove Conca de Barberà i el Programa Salut i Escola de l’ABS Montblanc impulsen la quarta edició de les Jornades d’Adolescència, emmarcades en el Programa ConcaSana 2014 del Pla Comarcal de Joventut de la Conca de Barberà.

Trobada de polítics, tècnics i joves de l’Alt Empordà a la Conca de Barberà

El passat dimecres 16 d’abril va tenir lloc la primera trobada de polítics i tècnics de joventut i entitats juvenils de les comarques de l’Alt Empordà i la Conca de Barberà.

Els joves de Pira molt motivats en organitzar activitats a l’aire lliure

Per tal de detectar les necessitats i inquietuds dels joves de Pira, la regidoria de joventut de l’Ajuntament i el Servei de dinamització juvenil del Consell van convocar els joves de Pira en una trobada dilluns 14 d’abril, al Local Social de Pira.

Dinàmiques participatives per a reflexionar va ser el treball de la formació per a les entitats juvenils

Una quinzena de dirigents de les entitats juvenils de la Conca van assistir a la formació el passat dimecres 15 d’abril a la seu de Concactiva.

II Concurs Instagram de Sant Jordi a Santa Coloma de Queralt: #23a2014scq i pij_keressus

Coincidint amb l’arribada de Sant Jordi, el Punt de Serveis Juvenils de Santa Coloma de Queralt organitza el II Concurs d’Instagram que, com en la última edició, anirà dedicat a la Diada de Sant Jordi de Santa Coloma de Queralt i tindrà lloc el 23 d’abril de 2014.

Xerrades a l’Espluga, Montblanc i Santa Coloma obre “L’ús i l’abús de les TIC”

L’Oficina Jove Conca de Barberà ha organitzat tres xerrades adreçades a famílies amb fills adolescents en el marc del programa Concasana.